Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Olen aloitellut tässä kestovaippailua. Ennen vauvan syntymää hain tietoa netistä ja ostin erilaisia vaippavaihtoehtoja kokeiltavaksi. Mutta mikä neuvoksi, kun kaikki vaippasysteemit, myös kertakäyttövaipat vuotaa? Yöllä varsinkin on aina toinen kylki kokonaan märkä...Kyseessä on perheemme neljäs lapsi, ensimmäinen kestoilija tosin, joten näistä systeemeistä ei kokemusta ole. Muiden lasten kohdalla kertakäyttövaipat pitivät kyllä ihan hyvin ja ihmettelenkin, miksi ne nyt niin vuotaa!?!Etsiskelen vielä lisätietoa noilta kestovaippasivuilta, mutta mielelläni lukisin hyviä käytännönvinkkejä täältäkin!

Kommentit (4)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uudet kangasvaipat voivat vuotaa, koska niitä ei vielä ole pesty moneen kertaan - kankaan pintakäsittelyt eivät ole ehtineet lähteä. Uusi kangashan ei ime. Jos vaippa vuotaa sivulta, se voi tietysti olla huonosti istuva (tilanne parantuu monesti, kun vauva saa vähän lihaa luiden ympärille), mutta vika voi myös olla siinä, että ko. mallissa ei ole sivuilla imua. Kokeile ns. muotoonommeltua sisävaippaa, joka kiinnitetään tarroilla, neppareilla tai näpsyllä. Päälle parhaat ovat vähän käytetyt villahousut, esim. hahtuvat. Niiden läpi pieni kosteus ei helposti tule. Jos käytössäsi on uudet villahousut, käytä niitä aluksi lyhyillä vaihtoväleillä vauvan ollessa hereillä. Voit myös pestä niitä pariin otteeseen vähän hankaillen lämpimällä vedellä, jotta vähän huopuvat.Tarkemmin on vaikea vastailla, kun en tiedä, minkä tyyppisiä vaippoja olet kokeillut.Kolmen kestovaipatetun äiti

Kertavaippa saattaa vuotaa esim jos sen jättää liian löysälle..?Jos kesto vuotaa, niin lisää imuja varmaan kaipaa...(Me ollaan kestoilijoita, mutta öisin käytetään kertakäyttöisiä, jotka kyllä useimmiten pitää.)

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat