Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Siis eihän noin ole tapana tehdä. Yleensä vain todetaan, että laulaja lähtee bändistä " musiikillisista erimielisyyksistä" johtuen tms. Miksi ihmeessä yhtyeen välejä pitää repostella julkisesti ja vielä yhtyeen itsensä toimesta?Ymmärrän, että yhtye erotti Turusen, mikäli kirjeen sisältö oli jokseenkin totuudenmukainen, mutta en ymmärrä tätä tapaa, jolla erottaminen toteutettiin. Mielestäni Turusen julkinen nöyryyttäminen oli ihan tarpeetonta. Lisäksi " ei ole yhden syy jos kaksi tappelee" eli tässähän on vasta kuultu toisen osapuolen näkemys asioista.Pitääkö kaikkien julkkisten nykyään setviä yksityisasioitaan julkisesti?

Kommentit (13)

Ympäripyöreillä lausunnoilla huhut vaan olisivat alkaneet levitä. Nyt bändi toimi avoimesti, kun kerran eletään julkisuudessa niin sitten erotaankin julkisesti ja myös ne oikeat syyt kerrotaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ystäväni voisivat sitten lukea saman (haukkuma)kirjeen netistä. Siis aika lapsellista käytöstä. Melkein voisi Turunen haastaa pojat oikeuteen kunnianloukkauksesta.Toki tämä kiinnostaa hieman laajempaa yleisöä kuin minun bänäni, mutta asiasta olisi pitänyt ehdottomasti tiedottaa toisella tapaa. Eli ilmoitus Turuselle erikseen ja laajemmalle yleisölle erikseen ja eri tavalla.

Vierailija:

Lainaus:


Inhottavaa. Omat sympatiani ovat kyllä Tarjan puolella, ei ole mitään Nightwishiä ilman häntä. Oli asiat sitten miten tahansa.
Ja tulee jatkossakin pärjäämään varmasti hyvin! Pojille sentään on jotkin muut asiat tärkeämpiä kuin ahneelle Diiva Tarjalle sekä hänen onnenonkija aviomiehelle!

Kunnioitettava päätös pojilta. Nyt tuli minustakin vielä enemmän Nigtwish fani!

Minusta on todella kummallinen tapa irtisanoa työntekijä, jota vielä ystäväksi kutsuu.

Voi hyvin olla että Turunen on sen luokan diiva kuin kirjeessä väittävät ja että asiat ovat todella olleen niin solmussa että " puhumisen aika on mennyt" . Silti on todella raakaa erottaa toinen näin nöyryyttämällä. Voi olla että kääntyy " poikien" omaan niskaan vielä.

Ja siis mitenkään en ota kantaa erottamiseen vain tapaan tehdä se!

Vierailija:

Lainaus:


On kuitenkin kyse aika isosta asiasta.
Vastaavaa tapahtuu jatkuvasti. Mutta ei tule mieleen, että koskaan asiaa olisi hoidettu niin, että erotettavalle jäsenelle osoitettu erotuskirje julkistettaisiin koko maailmalle luettavaksi. Miltä itsestäsi tuntuisi, jos joku ystävällesi suutuspäissäsi lausumasi asia irrotettaisiin asiayhteydestään ja julkaistaisiin? Nykyään näköjään julkkikset hoitavat likasankojournalismin ihan itse. Eivät tarvitse enää iltapäivälehtien apua siihen.Jossain jutussa Tuomas Holopainen kertoi, että Metallican konsertti sai hänet kuuntelemaan heviä. Voisiko kukaan kuvitella, että kun Jason Newsted lähti Metallicasta, hän olisi ilmoittanut erostaan muulle yhtyeelle avoimella kirjeellä, jonka olisi julkaissut välittömästi internet-sivuillaan ja kertonut, että kerrankin James sanoi, että inhoaa minun tekemääni biisiä, enkä yhtään tykkää myöskään Jamesin vaimosta ja lapsetkin ovat muuttaneet Jamesin ihan toisenlaiseksi kuin 10 vuotta sitten jne... Metallica toki julkaisi dokkarin, jossa puitiin yhtyeen välisiä ristiriitoja, mutta sitä ei julkaistu yllätyksenä kenellekään osapuolelle, eikä siinä myöskään esitetty vain yhden osapuolen näkemyksiä asioista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat