Mitä yhteisiä harrastuksia / vapaa-ajanviettotapoja teillä on miehenne kanssa?

Vierailija

Tai sellaisia juttuja, joita teette koko perheen voimin? Meillä ei mieheni kanssa oikeastaan mitään! Mitä te muut puuhailette yhdessä miehenne kanssa?

Kommentit (13)

Vierailija

Kumpikin ollaan keräilijöitä/hamstraajia ja käydään siis yhdessä kirpputoreilla, romukaupoissa, antikvariaateissa ja muissa vastaavissa. Luetaan samoja kirjoja ja tykätään katsella samoja leffoja ja kuunnella musiikkia yhdessä.

Pelataan yhdessä tietokoneella tai pleikkarilla ja kortti- ja lautapeleihinkin on ajoittain sorruttu.

Rakastellaan, laitetaan ruokaa yhdessä, katsellaan uutisia ja dokumentteja ja jutellaan aiheista, yleensäkin jutellaan paljon yhdessä milloin mistäkin.

Vierailija

koiran kanssa ja yleensä myös lapsi/lapset mukana. Kesällä pyöräillään aika paljon. Talvisin käydään uimahallissa silloin tällöin koko perheen voimin. Nyt ollaan myös monena iltana istuttu ja pelattu lautapelejä, 4-vuotias on tällä hetkellä kovasti kiinnostunut juuri tuosta pelaamisesta.

Kahden kesken ei siis hirveästi vielä harrasteta, kun lapset on otettava mukaan.

Vierailija

Yhdessä kuitenkin teemme seuraavaa:

- katsotaan elokuvia

- tehdään ruokaa

- ulkoillaan lasten kanssa

- käydään joskus koko perhe uimassa

- mennään mökille

- mennään kaupungille ostoksille tai muuten vaan kiertelemään

- käydään lasten kanssa kirjastossajne jneTehdään paljon yhdessä, mutta harrastukset on omat jutut, enkä sitä muuttaisi. Molemmat kuitenkin kiinnostuneita niin eriasioista.

Vierailija

Kaupassa käydään yleensä koko perheen voimin, joskus siihen yhdistetään lounas. Usein tehdään myös ruokaa yhdessä.

Tai sitten ollaan vaan kotona pihalla hommia tekemässä tai katsellaan sisällä telkkaria.Vierailija

työ, uinti jne. Teemme kaikkea yhdessä. Mieheni on paitsi rakastajani myös paras ystäväni. Siitä huolimatta, että olemme samalla alalla ja harrastamme paljon yhdessä koko perheellä, meillä on myös omat menomme ja reissumme.Yhdessä reilut 10-v.

Vierailija

Miehen kanssa tehdään hyvää ruokaa, katsotaan elokuvia, saunotaan, jutellaan, tehdään suunnitelmia, rakastellaan ja ollaan vaan lähekkäin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat