Soijarouheen maustaminen

Vierailija

Aina sanotaan, että soijarouhe on tosi hyvää, kunhan sen maustaa kunnolla ennen valmistusta. Voisitteko kertoa konkreettisesti, millä maustatte ja miten rouheen???Kiinnostaisi kokeilla, mutta haluaisin ensimmäisen kokeilun onnistuvan, että jaksaisi yrittää uudelleenkin.

Kommentit (3)

Vierailija


minä käytän tummaa soijarouhetta niin, että lisään kippoon jossa sitä on, suolaa, paprikajauhetta, pippureita, jne, ravistan kippoa niin että sekoittuvat, ja kaadan vedenkeittimestä kiehuvaa vettä aika reilusti päälle. Annan seisoa jonkun 5 min ja sekoittelen sitten tasaiseksi, joskus laitan sekaan tomaattimurskaa. Lisään pataruokaan, risottoon tai kastikkeeseen ja keitän jonkun aikaa.Vierailija

Laitan rouhetta kuppiin, lorautan päälle tilkan öljyä (rypsi- tai oliivi-, varmaan muutkin käy), ketsuppia ja tarvitaessa vielä vähän vettä että siitä tulee sellainen kostea mössö. Sekaan paljon mausteita, esim. jauhelihamauste, paprika, chili, riippuen käyttötarkoituksesta, kaikki käy mutta aika reilusti pitää laittaa. Annan turvota n. 20-30 min. ja sitten paistan pannulla sipulin kanssa ja käytän jauhelihan tapaan. Kokeile ihmeessä!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat