Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos korvatulehdus johtuu " tuulettumattomista" korvista, miksi korvia pitäisi suojata vielä hatullakin?

Vierailija

Ainakin äitini jaksaa joka välissä tarkistella minulta, onko meidän korvakierteisellä 3-vuotiaalla tarpeeksi paksu ja peittävä päähine.Mutta jos kerran korvatulehdukset johtuvat siitä etteivät korvat rakenteensa takia pääse " tuulettumaan" , eikös se päin vastoin pahenna ongelmaa jos pidetään pipo päässä kesälläkin (kuten äitini mielestä pitäisi...)?

Kommentit (4)

Vierailija

kylmä ei kyllä tulehdusta auta paranemaan. ja tulehdushan aiheutuu kun bakteerit nuhan yhteydessä kerääntyväy korvaan, ei kylmästä pelkästään saa infektiota.

Vierailija

huono provo...Ja muillekin tiedoksi, että se tuuletus tarkoittaa " Eustachian Tube" -nimisen putken kautta ilmanvaihtoa. Toi putki kulkee välikorvasta nenään ja sitä kautta korvan paine tasoittuu. Joten eipä lakki paljon asiaan vaikuta...

Vierailija

Itsellä kjuuri tällaiset huonosti tuulettuvat korvat ja jos ne pidä päähinettä heti kylmemmillä tuulilla niin siitä seuraa armoton korvakipu ja monesti myös tulehdus eli kylmällä on selvä yhteys kipeytymiseen.Eli heitä oma näkemyksesi romukoppaan ja suojaa lapsen korvat.

Uusimmat

Suosituimmat