Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (22)

Kerroin jo miksi, ja lisään vielä, että mielestäni on kohtuullisempaa koko perheen kannalta, että isän ei tarvitse sekä opiskella että tehdä töitä ja näin ollen nähdä lapsiaan tosi vähän, vaan me voimme molemmat hoitaa lapsia ja minä hommata rahat ja mies opiskella ammattiaan. Näin meillä säilyy parempi tasapaino perheessä, eikä kumpikaan väheksy toisen panosta perheeseen. Täällä kun usein saa lukea miehistä jotka ei arvosta pätkääkään puolisoidensa kotona oloa - no meillä arvostaa. Kumpikin.Raaskiminen onkin jo vähän kovempi juttu...kyllä se raastaa, mutta ajattelin, että jos pystyisin vaikka aluksi olemaan vain kahtena päivänä työpaikalla. Ja jos imetys vielä hyvin silloin jatkuu, niin voisin käydä työpäivinäkin ruokiksella imettämässä, matka ei ole pitkä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tiesin, ja siksi halusinkin teille kertoa miten homma meillä hoidetaan, jotta ihmiset ehkä ymmärtäisivät, että ratkaisuja on monia ja eri jutut toimii eri perheissä. Lisäksi mielestäni perhe on yksikkö, jossa pitää ottaa kaikki osapuolet huomioon. Tämä on kompromissi, ei ehkä vauvan kannalta paras mahdollinen, mutta koko perheen ja ennen kaikkea tulevaisuuden kannalta varmasti paras ratkaisu. JOs näin saan pidettyä työni, se tarkoittaa tulevaisuudessakin perheellemme taloudellista hyvää toimeentuloa JA lapsille erittäin lyhyttä hoitoviikkoa.

Sekä että. Toisaalta olen tosi iloinen, että mulla on työpaikka, josta oikeasti pidän, joka on joustava, ja vielä kohtuullisesti palkattu. Kuten jo sanoin, oman alani työpaikoista on aika raadollinen kilpailu, paljon ilamisia työharjoittelijoita olisi tulossa ovista ja ikkunoista,vaan onneksi eivät voi minua korvata.Toisaalta särkee sydäntä, kun tietää, että pitää olla erossa vauvasta, MUTTA tiedän että lasten isä on varmasti yhtä hyvä hoitaja kuin minä. AInoa ero on tuo imetys. Jos kehtaisin, yrittäisin venyttää tuota töihin paluuta vielä 2-4 kk, mutta en voi, koska muiden työt on jo järjestelty paluuni mukaan.

Lapsen isä jää hoitamaan lapsia, meillä myös 2-v esikoinen kotiin osittain. Itse en ole täyttä viikkoa työpaikalla, vaan teen osittain kotona töitä. n. 3 päivää menee töissä.

Palaan siksi, että muuten menetän työni. Kyseessä on työ, joka on erittäin joustava, hyvin palkattu, ja jota voin tehdä suureksi osaksi kotoa käsin. Lisäksi kyseessä on ensimmäinen oman alani työ, ja näistä paikoista on todella kova kilpailu. Lasten isä hoitaa lapsia, on erittäin hyvä isä ja hoitaja : )

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat