Millainen TALVIHAALARI (pian) 1- vuotiaalle?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Antakaahan vinkkejä millainen talvihaalari olisi hyvä siis pian 1-vuotiaalle. Vielä ei kävellä, mutta se nyt tulee tapahtumaan kuitenkin talven aikana.

Vai pärjääkö vielä hyvin äippäpakkauksen haalarilla tämän talven?

Kommentit (4)

Vierailija

kun oma lapsi on vasta 10 kk. Mutta tuli vaan mieleen, että pakkauksen haalarilla varmaan pärjää, jos lapsi pysyy vaunussa. Mutta jos liikkuu vähääkään maassa (konttaa tai kävelee), niin se haalari on kyllä läpimärkä. Kuravaatteitakaan ei varmaan ole mielekästä pakkasilla käyttää?Mulla oli vähän ongelma löytää lapselle haalaria, kun on jo kova liikumaan, mutta on aika pieni 70 cm. Sen kokoisille on aika paljon saatavana ns baby-haalareita, jotka on ikäänkuin pussimaisia (vaunukäyttöön) ja materiaali ei yhtään pidä kosteutta... Aika monessa mallissa nämä liikkuvien lasten haalarit alkaa 80cm koosta. Meidän tyttö hukkui siihen kokoon, eikä liikkumisesta olis tullut mitään. Mitotukset on näissä talvihaalareissa muutenkin tosi reilut, että ei tarvii paljon jättää kasvuvaraa.Löysin kuitenkin sellaisen vähän halvemman (Tarjoustalosta n. 25¿), joka menee ainakin jouluun asti, ehkä koko talvenkin. Se on kiva, kun sillä voi liikuskella, eikä kastu ihan heti lumellakaan. Kun oli vähän halvempi, niin ei harmita, jos kasvaa siitä ulos talven aikana.Eli minun vinkkini on, että valitse sellainen suht hyvin istuva, jossa pystyy liikkumaan ja että olis jonkinlainen kosteuden pitävyys.T: MrsH

Vierailija

mutta meillä on kosteussuojattu haalari ( Reimatec 74cm ) ja olen jo käyttänyt. Nyt kun on ollut pakkasta niin on jo pidetty, ei ole tarvinnut laittaa paljon sitten alle. Toisena meillä on on ollut äp:n haalari vaunuissa ja kuristen alla. Mutta musta toi kosteussuojattu on ollut muutaman viikon kokemuksella kiva, kun lapsi konttaa, makaa ja kävelee märässä. On sisältä kuiva, muttei ole tarvinnut laittaa kuriksia päälle jäykistämään, kun vasta muutenkin opettelee liikkumista. Noita kosteussuojattuja on kyllä halvempiakin vaikka minkämerkkisiä ja sitten sellaisia jossa on kumia alaosa ( Citymarket ainakin myy) ja joulun jälkeenhän kaikki taas puoleen hintaan, jos siihen asti ei välttämättä tarvitse. Riippuu missä asuu, onko kylmä ja tietty miten paljonko lapsi ulkoilee poissa vaunuista. Nämä tuli nyt äkkiseltään mieleen, toivottavasti auttoi =)

Vierailija

Vaunuhaalarina tosiaan menee, mutta jos vähänkään kulkee vaunuista ulkona (kävellen tai kontaten) niin kyllä siihen kosteussuojaa tarvii. Jos halvalla haluat päästä, osta kurahousut (vaikka vähän isommat jos ovat pehmeämpää materiaalia, esim. Aartolahden kurikset) ja ehkä joku paksumpi (halvempi) toppahaalari jos tuntuu että ÄP:n haalarin paksuus ei riitä. Tai sitten osta kosteussuojattu kunnon haalari.En nyt muista tarkkaan miten oli kosteussuojaa esim. Jonathanin vauvamallin haalarissa mutta muistaakseni siinä jotakin kuitenkin oli. Eli kokoja noissa pitäisi riittää. Vyötärömallin haalareissa sitten koot alkavat noissa 80:stä. Mutta katso esim. http://www.jesperjunior.fi Muista merkeistä mulla ei ole tietoa miten noi koot menee kun ihastuin itse Jonathaniin :-)-minskuliina & taapero 1v3kkVierailija

liikkuu nyt reimatecin välikausihaalarissa (80cm)/ äitiyspakkauksen (malli 01, käyttämätön, mielestäni nykyistä paksumpi) puvussa pakkaskelissä = ei märkää. Talveksi on siskon peruja Lassien ns. kurahousupuku (80cm), siis jotain -teciä, en muista mitä. Siinä on kurahousukangasta alaosa ja se on oikeasti aivan mainio pakkaus, sisällä fleeceä. Jotkut haukkuu sitä painavaksi, mutta meidän esikolla se toimi loistavasti - sillä oli niitä kaksi talvea peräkkäin (lokakuun lapsi) ja päiväkodissakin kehuivat sen mallin loistavaksi kun ei tarvinnut laittaa kuriksia, piti varmasti märän eikä ollut kuitenkaan jäykkä pakkasessakaan vaan aina tosi lämmin puku. Eikä tarvinu juuri pestä kun pyyhkiminen riitti, sadekelillä sadetakki tarvisi sit lisäksi kun oli ihan sateessa ulkona.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat