Raskaanaolevien päivän ruoat! Mitä sinä syöt??

Vierailija

Mä elän itse melkei pelkällä leivällä, kun ei oikeastaan mitään muuta tee mieli :-/ On varmaan liian vähän... Special +2-sta kyllä syön 2 kpl päivässä.

Kommentit (4)

Vierailija

Nyt raskaana ollessani syön useammin ja pienempiä annoksia kerrallaan. En tietty syö maksaruokia tai muita " kiellettyjen ruokien listalla olevia" .

Ruoka maistuu vaihtelevasti, mutta yritän kuitenkin mahd monipuolisesti syödä. Nyt on raskaus aika loppuvaiheilla, joten vauva painaa mahalaukkua ja tulee vatsa täyteen helpommin.

Vierailija

Aamulla kaksi leipää(päällä kinkkua ja kurkkua,kevytlevitettä) ja rasvatonta jogrttia 2dl.Juomaksi vettä ja kahvia.Perhekerhossa 1/2kuppia kahvia ja kaksi keksiä.Kotona perunamuusia,5kpl kanapuikkoja,porkkanaraastetta ja lasi rasvatonta maitoa. Jälkkäriksi jätski!Välipala päärynä.Kohta aion syödä vispipuuroa. Illalla vielä pari leipää, teetä + hedelmän/jogurtin.Tässäpä ne. Aika paljon varmaan, kun tuntuu että yleensä kaikki naiset syö kuin linnut. Olen muuten nyt rv 34+5 ja liikun joka päivä. Illalla tarkoitus mennä kävelylenkille.Terv isomasu 35+5

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat