Suonikohjuja " siellä"

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kenelläkään kokemuksia suonikohjuista ulkoisissa synnyttimissä/ häpyhuulissa? Tiedättekö onko niihin vaivoihin jotain kotikonsteja ja onko niistä haittaa esim jos eivät häviä synnytykseen mennessä? Aristaa niin pirskatisti ja on turvoksissa... Toisina päivinä kaikki ok, toisina vaivaa. Valittelin aiemmin lääkärille, että on häpyhuulet välillä turvoksissa ja vastas, että suonikohjuja luultavammin, mutta kun silloin ei just ollut akuutti päivä. Nyt on jatkunu aika pahana jo muutaman päivän, lääkäri ens viikolla... Rv 29+4.

Kommentit (3)

Vierailija

mutta eivät ole vaivanneet juuri mitenkään.

kauhuissani kyselin lääkäriltä neuvoa kun ekan kerran ilmestyi,

lääkäri totesi vaan että kyllä ne synnytyksen jälkeen häviää.

näin tosiaan kävi!

ei ole mitenkään vaikuttaneet tai haitanneet synnytyksessä.

tyty syntyi kaksi viikkoa sitten ja suonikohjut ovat enää muisto vain! :)-nasuli

Vierailija

ja vielä useampia!!! :( yksi todella iso (ja tuntuu että jatkaa vaan kasvuaan..aarggg) ja pari pienempää. alussa olivat vähän kipeitä, mutta nykyisin lähes oireettomia. Rumia kyllä senkin edestä! Toivon todella hartaasti että lähtevät synnytyksen jälkeen pois, tai sitten täytyy harkita leikkausta yksityisellä. En kestä katsella niitä tän raskauden jälkeen...

Vierailija

En niihin sen suurempia konsteja ole miettinyt kun mulla nuo ei vaivaa mitenkään. On vaan pari sellasta pattia tuolla. Elän kyllä toivossa, että synnytyksessä katoavat, eihän ne kovin hehkeet ole. Kuulemma kyykkiminen saattaa pahentaa niitä, että sitä kannattaa välttää. Muuta vinkkiä ei tähän hätään ole.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat