Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Bruttotulot yhteensä 5200-5600e/kk, millainen asuntolaina?

Vierailija

Millasenkohan lainan uskaltais ottaa, onkohan 200000 liikaa? Perheessä 2 lasta.Mitä mieltä?

Kommentit (5)

Vierailija

Meillä on bruttotulot palkkatulona suunnilleen samaa luokkaa kuin teillä nyt, mutta lainaa otimme silti vain 80 000, koska enempää ei yksinkertaisesti tarvittu eikä haluttukaan. Päättäkää ensin millaisen lainan tarvitsette ja miettikää sitten kuukausittaisen lyhennyksen suuruus, niin selviä siinä samalla sitten laina-aikakin. haluamaansa laina-ajan pituuteen vaikuttaa moni asia: oma ikä, lasten ikä, tulevaisuuden suunnitelmat jne. Me haluamme elää sillä tavoin, että olemme hyvissä ajoin lainattomia ja muutamme sitten isompaan, jos siltä tuntuu.

Vierailija

Meillä siis olisi talo kiikarissa ja siihen tarvisimme juuri tuon 200000, siitä osa olisi rempparahaa. Talo on alueella jolla arvo ei varmasti laske eli vaikka talo olisi mätä, niin pelkästä tontistakin maksetaan tulevaisuudessa paljon!Lapset ovat päiväkoti-iässä ja enempää ei ole tulossa. Itse olemme reilusti alle 30.Ja sitten on tiedossa vielä sellainen, että ennakkoperintöä on tulossa jossain vaiheessa n30-70000... mutta tuon sanominen ei kai pankissa auta.Mietitään vaan, että kehtaako näillä tuloilla edes hakea noin isoa lainaa.Lisää kokemuksia, miten pankki on suhtautunut!

Vierailija

että kysyttäessä KAIKKI suomalaiset kertovat tienaavansa jotain 3500 e/kk (tuo kahteen pekkaan mainittu 7000e) ... heh, katsokaapa ihmiset verotietoja ja miettikää mikä on suomalaisten keskimääräinen palkkataso?!!!Uusimmat

Suosituimmat