Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Satuin ostoksille erääseen Hackmannin tehtaanmyymälään ja kasn kun siellä myytiin kattiloita ja paistinpannuja joiden pohjassa luki IKEA +365. Eli ihan samoja pannuja ikeasta huomattavasti halvemmalla kuin jostain Stokkalta.

Kommentit (11)

Ja laatu niistä kaukana. Toisaalta jos ei ole itsellä tietoa hyvästä ja laadukkaasta tuotteesta, ei ehkä pysty sitä näkemään eikä ole vertailukohdetta. Enkä sanonut tätä sitten pahalla..kiitos ei herneitä nenään. Ikean tuotteissa PALJON kuolleita oksia, ja oksapaikkoja jopa pöytälevyissä! Myöskin siis materiaalit joista mööbeleitä tehdään ovat kakkoslaatua

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisen pohjassa luki hackman ja toisen pohjassa Ikea. Hackman pannu lneti roskiin jo ajat sitten Ikean KAKKOSLAATU on edelleen käytössä. Ja vuorotellen on käytetty molempia pannuja ja paljon.

Mitä yhteistä on blondilla ja Ikean huonekaluilla?

- Aluksi ne näyttää hyviltä, mutta kun ne vie kotiin niin huomaa että jalat leviää ja ruuveja puuttuu...:-D

Ovat ainaskin kivan näkösiä ja toivottavasti hyviäkin mutta huonekalut, sohvat, pöydät, kaapit, lipastot ym ovat kyllä aika ala-arvoista työtä ikeassa.

Edellisessä asunnossa keittiökin oli Ikeasta eikä todellakaan mitään moittimista. Petivaatteet ja lakanat taitaa olla ihan kaikki Ikeasta.

niin Askon, Iskun kuin tietysti Sotkan ja vastaavien hyllyt. Sillä rahalla, missä muista saa melamiinia, saa Ikeasta puuviilutetut hyllyt. Ikean hyllyjen kokoaminen on tsiljoona kertaa helpompaa kuin muiden tehtaiden vastaavien hyllyjen kokoaminen.Toki jotkut Björknäsin hyllyt ovat tietysti ihan eri luokkaa, mutta niin on hintakin.

tavaraa ja sit niinkuin vähän huonompaa tavaraa.Selkeästi jotkut kalusteet on hintavia ja niiltä ehkä voi odottaa laatua. Mutta suurin osa on varmasti keski- tai heikkolaatuista. Tosin edullista!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat