Vauvalla pieni mahalaukku rakenneultrassa??

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Tänään oli siis rakenneultra ja kaikki muu normaalia ja hyvin mutta vauvalla liian pieni mahalaukku?Lapsivettä oikea määrä ja koko normaali (270g ja 20cm) ja nyt sitten seuraavat rupeaako mahalaukkukin kasvamaan oikeaan tahtiin ja seuraavat vauvan nielemistä?Kyselin asiasta ja lääkäri sanoi että mikäli jotain poikkeavaa löytyy niin asia korjataan synnytyksen jälkeen ja vika on tod.näk ruokatorvessa?Onko teille muilla vastaavia kokemuksia ja onko asia korjaantunut itsestään raskauden kuluessa?Yllättävä iloinen asia oli se että saamme pojan kahden tytön jälkeen,olin kyllä varma että mimmi-liiga olisi kohta pystyssä mutta tuleepahan nyt kokemusta pojankin hoidosta ja kasvatuksesta:))

Kommentit (3)

Vierailija

Hei,Meidän vauvalla todettiin sama rakenneultrassa rv 20+2.... oltiin ihan kauhuissaan, kun meille tuosta mahalaukun mahdollisen pienuuden seurauksista ei kerrottu mitään sen enempää. No onneksi pääsimme kontrolliultraan puolentoista viikon päästä rv 21+5 ja tuolloin tilanne oli jo korjaantunut:)Eli on täysin mahdollista että kuvakulma vauvan mahalaukun koon arvioimiseen oli ' väärä' , vauva oli juuri pissannut tai vauva ei ollut vähään aikaan nieleskellyt.... välttämättä tuo arvio mahalaukun mahd. pienestä koosta ei ole yhden ultran perusteella täysin oikea. Toivottavasti myös teillä asiaa seurataan (minulla oli vain yksi seuranta, kun kaikki oli jo siinä hyvin). Me lohduttauduimme ainakin ajattelemalla, että pahempia / vaarallisempiakin vikoja ultrassa voi joutua kuulemaan.... eli tuon asian voi siis korjata...Toinen asia mikä hieman ärsytti oli se että osalla tuo rakenneultra on huomattavasti ' vähemmän tarkasti tehty' ja tällöin odottajan mielenrauha ei turhaan pääse järkkymään, kun katsotaan vaan että kaikki ' osat' löytyy ja vauva suht. ok...meillä mitattiin joka ihmeen mitta ja syynättiin vauva tarkkaan...kuitenkin tuokin (mahd. pieni mahalaukun koko) aiheutti paljon huolta ja ihan syyttä... no kaikki nyt hyvin rv 27:)Hyvää odotusta myös teille:)!!!Vierailija

Meillä kans tutkittiin vauva perusteellisesti mikä oli kyllä hyvä vaan ja sittenhän se mahalaukun laitakin selviää parin viikon päästä!Jos vielä muita kenellä vastaava kokemus niin kirjota ihmeessä,lueskelen mielelläni!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat