Miksi kiinnostus seksiin loppuu nopeasti?

Vierailija

Takanani on monta pitkään kestänyttä suhdetta. Jokaisessa niissä eroottinen kiinnostukseni mieheen lopahtaa n. vuoden jälkeen. Kerta kaikkiaan mies ei enää kiinnosta eroottisessa mielessä siinä vaiheessa, kun hänestä on tullut liian tuttu. Yhdessä asuminen on kaikkein pahinta: on kuin menisi sänkyyn sukulaisensa kanssa¿ muuten mies saattaa olla komea, fiksu, hauska ja vaikka mitä, mielenkiinto lässähtää max. vuodessa. Ja sitten alkaa uuden etsiminen, jo alistuneena siihen tosiasiaan, ettei sitäkään hauskaa pitkään kestä¿

Kommentit (5)

Vierailija

ap tässä. ymmärrän toki, että ongelma on tasan omien korvieni välissä, ei sinänsä loistavissa partnereissani. tuo alkuhuumaan koukkuun jääminen on fakta, ja kertoo jotain vajavaisesta persoonallisuudestani.

en haluaisi esim. nykyisestä miehestäni erota vain sen takia, etten saa kiksejä sekistä hänenn kanssaan - kaikki muut elämän alueet sujuvat hyvin. ei suhde mielestäni seksiin kaadu. haen sitten ne kiksit muualta, silloin tällöin.

en muuten kovin paljon usko johonkin terapiaan.... että joku shrinkki saisi halut riehumaan pitkänkin ajan jälkee....?

Vierailija

Taidat olla koukussa " alkuhuumaan" . Ehkä tosiaan terapia voisi auttaa. Tai sitten ei kannata aloittaa yhdessä asumista, vaan seurustella ihan omista kodeista käsin. Ehkä ei kannata edetä suhteessa niin nopeasti. Jos ymmärsin oikein että olet jo alle vuoden kestäneessä suhteessa muuttaneet yhteen asumaan ja sitten mielenkiinto lopahtaa. Tietty omalle mielelleen ei paljoa voi jos ei edes esim. terapia auta. Sitten joudut valitettavasti tyytymään vaan vähempään esim. irtosuhteisiin.

Vierailija

Ja edelleen olen tyytyväinen seksiin kun yli 10 takana. Muita olen saanut tietenkin kokea ja kivaa on ollut. Mutta ehdottomasti yksi syy, mikä meitä, siis minua ja miestäni yhdistää on se yhteenkuuluvuuden tunne.

Se, että sä kaipaat sitä ihmistä vierelles ja seksi on mitä ihaninta.

Mutta se himo ja halu toisiamme kohtaan joka vallitsee, saa meidät aina haluamaan uudestaa.

Tietysti uuden kokeileminen piristää, eli kokeilkaa kaikkea uutta yhdessä, josta molemmat innostutte.

Se pitää mielenkiinnon seksissä yllä.

Mutta jos ette ihmisinä toisillenne sovi, niin turha pinnistellä.

Vierailija


Tuskinpa se terapia niin nyt toimisikaan, että saisi halut riehumaan. (Kaikkihan siellä siinä tapauksessa kävis... ;))Mutta saisit ehkä lisää itsetuntemusta ja ratkaisukeinoja ongelmaasi. Ehkä oivaltaisit jotakin, mikä voisi muuttaa käyttäytymistäsi.Kuulostaa siltä, että ehkä odotat seksiltä ihan mahdottomia? Ja eikö tosiaan rakkaus ja hellyys sitä omaa kumppania kohtaan voita uutuudenviehätyksestä saatavia kicksejä? Kyllähän vakikumppanin kanssa on ihanaa, kun kumpikin osaa tehdä toiselle oikeita juttuja. Uskaltaa puhua mistä vaan ja olla avoin.Oletko nuorikin vielä?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat