Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muita jotka HÄPEÄVÄT sukunimeään?

Vierailija

Minulla mielestäni ruma ja " maalaismainen" sukunimi joka kaiken lisäksi vielä sellainen joka pitää aina sanoa kuuluvasti ja selvästi koska muuten siitä ei välttämättä saa selvää tai siis on paljon heikkoja kirjaimia.Maalaismaisella tarkoitan että kun nimen kuulee niin tulee mieleen maatalon asukas tai siis jotenkin vain maalaismainen tunne.

Kommentit (9)

Vierailija

mutta seurustelin kerran miehen kanssa jonka nimeä en olisi itselleni kuuna päivänä voinut ottaa, se oli Muttilainen.Muita liian junttimaisia nimiä joita en voisi omaksi ottaa on esim. Möttönen, Tahvanainen, Tuppurainen ymv.Onneksi sukunimeä voi kuitenkin muuttaa! Jos koet omasi ikäväksi niin vaihda nimeä!

Vierailija

Siinä mielessä sama kuten ap:lla et jouduin sanomaan nimeni kuuluvasti ja lujaa joka kerta ja se kyllä hävetti :)Menin naimisiin ja " sain" yhden suomen yleisimmistä sukunimistä :) Ja oikeasti pidän nimestäni vaikka nyt kaimoja on varmaan satoja,kun ennen ei ollut yhtään :)

Vierailija

Itsellän oli tyttönimenä maailman kammottavin sukunimi, joka oli ruma, jota ei kukaan osannut kirjoittaa eikä se edes tietääkseni tarkoittanut mitään. Vaihdoin äitini tyttönimeksi, ja johan helpottui. Mutta sitten menin naimisiin ja sain taas aika kumman sukuinimen...

Uusimmat

Suosituimmat