APUA!!! Tamiflu vedetään suuren kysynnän vuoksi pois markkinoilta!

Vierailija

Lääkettä on mennyt niin hyvin kaupaksi, että valmistaja pelkää ettei sitä riitä, jos flunssa-aalto iskee! Tietääkö kukaan, mistä voisi vielä huomenna mennä hamstraamaan? Tai tänä iltana?

Kommentit (14)

Vierailija

A) lääke ei paranna lintuinfluenssaa vaan lieventää oireita. Tositilanteessa tarvitaan täsmärokoite kuitenkin.B) lääke pitää ottaa parin vrk:n sisällä taudin puhkeamisesta.C) tavallisen tallaajan voi olla aluksi hankalaa erottaa tavallista influenssaa lintuinfluenssasta. Niinpä lääkettä vetäistään helposti ihan turhaan ja päinvastoin.Ja D) lääke vedetään pois hysteerikkojen ulottuvilta, jotta sitä riittää todellisille tarvitsijoille.

Vierailija

minä olen saanut sen käsityksen, että tähän lintuinfluenssaan sairastuisivat helpoiten lapset ja nuoret aikuiset. Vanhemmilla on jonkinlaista vastustuskykyä kun ovat sairastelleet influenssaa elämänsä varrella..

Vierailija

että Tamiflu voi hieman auttaa LI-tilanteessa, mutta lääketehdas haluaa varata lääkkeen tavallisen influenssan hoitoon, johon se on tarkoitettukin

Vierailija

täältä ei kuolisi kuin n.10 000 ihmistä. Muualla paljon pahempia tuhoja.Mitä turhaan hamstraatte ja stressaatte. Oliko jollekin muka yllätys että kaiken maailman hurrikaanit ja influenssat iskevät tällä vuosituhannella. Johan sen ilmestyskirjakin on sen kertonut.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat