Neuvoa pian! mitä oireita 3kk rokotus on aiheuttanut vauvallenne?

Vierailija

Vauva sai aamulla kyseisen rokotteen ja on lähinnä huutanut ja raivonnut koko illan. Ei mielestäni lämpöä. Voikohan liittyä rokotukseen? Neuvolatäti sanoi ettei aiheuttaisi mitään. t. huolestunut äiti

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Neuvolantäti oli sanonut, ettei siitä rokotteesta tule mitään vaarallista, joten ei tehty mitään, odotettiin vaan. Myöhemmin kuultiin, että olisi pitänyt mennä suoraan sairaalaan lapsen kanssa :o

Siitä reaktiosta ilmoitettiin kansanterveyslaitoksellekin, oli kuulemma vaarallinen reaktio. Emme edes tajunneet tarkkailla vauvan hengitystä, kun luulimme hänen nukkuvan eikä kukaan ollut sanonut tuollaisen reaktion mahdollisuudesta.Ei kannata kysyä neuvolantädeiltä, ei ne tiedä paljon mitään ja loppujakin vähättelevät. Menkää suoraan lastentautien päivystykseen, jos lapsi on kovin ärtyisän oloinen. Voi olla aivoihin kohdistuva ärsytystilanne.

Vierailija

Meillä sai poika tänään tasan 3kk iässä DTaP-IPV-Hib - rokotteen, Pneumokokki -rokotteen ja nestemäisenä suun kautta Rotavirusrokotteen. Poika huusi kuin syötävä hetken, mutta rauhottui syliin nopeasti ja nukahti. Heräsi kuitenkin kotiin tullessamme klo.13.30 ja itki ja kirkui 60min suoraa huutoa (sellaista itkua en ole lapseltani kertaakaan kuullut ja ei rauhoittunut millään). Vasta tunnin kuluttua huoli korviketta pullosta ja nukahti. Nyt on nukkun kolmesta yhdeksään sylissä ja välillä imenyt rintaa ja nukahtanut taas. Yhdeksän aikaan havahtui enemmän ja sai Panadolia jonka jälkeen on ollut virkeämpi ja niin kauan kuin on ollut mieheni tai minun sylissä kaikki ok... nyt odotellaan millainen yö edessä... MUTTA.. itse aion 5kk rokotukseen varustautua puuduttamalla pistokohdat valmiiksi voiteella ja antamalla panadolia jo ennen rokotusta sekä varautumalla toimimaan vauvan petipaikkana koko sen päivän. Niin ja lämpöä ei toistaiseksi meillä ole noussut.

Eli tällaista täälä, ei mitään ihmeellistä, mutta jotain pientä. :)

Vierailija

noin viikon ajan kärttyisyyttä ja väsymystä. Refluksi paheni.Varsinkin tuo 3kk iässä saatu rokote oli paha. Viidentenä tai kuudentena yönä rokotteen saamisen jälkeen nukkui järkyttävän huonosti.

Vierailija

Meillä on otettu vain viitosrokoite, molemmilla kerroilla vain pientä lämmönnöusua ja väsymystä. Joten näistä kuumeiluista tms selvittiin hyvin

Mutta kaikista kamalinta on, että havaitsin selkeästi vauvan imutehon muuttuneen 3kk rokotteen jälkeen ja leuka alkoi tärisemään lievästi imetyksen yhteydessä. 

Olin puhunut miehelleni, että haluaisin viivästyttää uusintarokotusta ja vahvistuksen antamista kun sen viivästämisessä ei ole mitään ongelmia (olisi pitänyt viivästyttää ensimmäinenkin kerta).

Jotenkin kuitenkin itse neuvolassa mieheni ja neuvolan hoitoja saivat minut puhuttua rokotteen antamiselle. Huomasin heti kotona voimakkaampaa leuan tärinää, iltaimetys oli tosi heikko (oltiin annettu iltapalaksi hedelmäsosetta) MUTTA nyt yöimetys kesti 5min ja vauva hädin tuskin imi yhtään mitään!? Eli molemmilla kerroilla havaitsin selkeää muutosta vauvan imemisessä. 

Onko kenelläkään muulla selkeästi havaittuja muutoksia vauvan imussa ja imetyksessä rokotteen jälkeen?

jeps

Juuri tänään sai nuo 3kk:n kaikki rokotteet. Kotiin tullessa annettiin panadol oraalisuspensio varuilta jo.

Vähän on itkeskellyt. Ei kuumetta.

Odotellaan mitä tapahtuu jos tapahtuu.... Raportoidaan tänne jos muistetaan!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat