Sirkus Finlandiaan(ko?)!!!

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko kukaan ollut 2 vuotiaan kanssa? Onko iso meteli? Pelottiko lasta? Mikä pelotti erityisesti? Oliko liian pitkä show tämän ikäiselle? Minne mahdollisesti rattaat? Jne.Eli toimiiko ton ikäselle?Kiitos vastauksista.Lotta

Kommentit (6)

Vierailija

Samaa mieltä, kuin suurin osa tässä keskustelussa, eli aika surkea esitys S. Finlandialta tänä vuonna. Eläiminä pari " kottaraista" , kissoja ja koiria. " Silloin kun minä olin pieni" , oli norsut, mursut sun muut.Erityisesti juuri se argentiinalaisten raippojen hakkaaminen kävi korviin (muutenkin niin älyttömän tylsä esitys ja se vaan kesti ja kesti). Samoin ne kiinalaiset akrobaatti-tytöt esiintyivät ehkä kolme kertaa, *hoh hoijaa*. Entäs se ranskalaisten eroottissävyinen voimisteluesitys... taustamusiikkina jotain nukuttavaa rakkauslaulua.Hauskinta olivat klovnit. Taitaa ensi vuonna jäädä finlandia väliin.

Olimme muuten iltanäytöksessä, poika jaksoi ihmeen hyvin istua paikallaan, ikää vajaa kaks vuotta.

Vierailija

Minun mielestäni ei liikaa meteliä kun ei istu kaiuttimen vierellä; on terpeeksi kaukana siitä. Meillä poika kyllä tykkäsi molemmilla kerroilla ja viihtyi hyvin koko ajan.

Rattaat ei mahdu minnekään, enkä muutenkaan suosittele niiden mukaan ottamista, on kauhea ruuhka!

Omasta mielestäni tämän vuoden näytös oli paljon huonompi kuin viime vuotinen, ei läheskään niin paljon eläimiä ja oli muutama melko tylsä kohta mielestäni..

Vierailija

Ensin kova musa vähän pelotti, mutta tottui siihen nopeasti. Eka näytöksen ajan tyttö söi eväsrasiasta päivällistä, ja muutenkin naposteli poppareita. Välillä tokaisi " Oho" kun näki jotain ihmeellistä. Eniten tyttö nautti taputtamisesta. Sirkuksessa kun taputetaan sillai rytmissä vähän väliä. Itselläni meni esitys vähän ohi tyttöä hoidellessa, mutta lapsen riemu oli ihanaa katsottavaa. Todellakin eläimiä olisi saanut olla enemmän ja viimeinen esitys, jossa Argentiinalaiset paukuttivat kovalla metelillä oli vähän liikaa. Mutta todella hyvin tyttö jaksoi. En olisi uskonut ja olinkin varautunut, että kesken lähdetään.

Vierailija

Jaksoi olla väliaikaan asti ja siitä oli aivan innoissaan. On tällä hetkellä vähän liian aikuismainen esitys eli vähän vaan eläimiä ja eniten jotain aikuisia kiinnostavaa akrobatiaa yms. Lisäksi tosiaan iltanäytösaika meilläkin, joten oli vähän hankala kun alkoi kiukuta väsymystä. En tiedä olisiko jaksanut katsoa päivänäytöksen (ei mahdollisuuksia päästä sinne). Keväällä oltiin 1,5-vuotiaana pienemmässä sirkuksessa ja siellä jaksoi katsoa koko 1,5 tunnin esityksen, mutta siellä olikin paljon eläimiä jne.Melut, valot ja muut ei kyllä meillä ainakaan pelottaneet. Rattaita voi jättää sinne oviaukoille ja reunoille varsin hyvin. Meillä tosin ei ollut rattaat mukana.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat