Reimatec välikausipuvun huuhteleminen?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Siis jos puku on ainoastaan polvista ja pepusta likanen, sellanen harmaa, hiekka, pöly yms. yhdistelmänen, niin miten pesette?Kaikkialla toitotetaan ettei tartte varsinaisesti pestä vaan huuhdella. Niin että mitä toi huuhtelu käytännössä tarkottaa? Pinkin puvun huuhtelu ko. kohdista kuumalla vedellä ei tuottanu mitään tulosta paitsi tietty kasteli ko. kohdat... Tuleeko pukua liottaa vai suihkutanko siihen jotain pesuainetta ko. kohtiin, annan vaikuttaa ja sitten huuhtelen? Ja mitä ainetta mahdollisesti?Ehkä tyhmiä kysymyksiä, mutta jos jollain on jo joku toimiva menettely tähän juttuun niin kuulisin sen mielelläni, kiitos!Lotta

Kommentit (5)

Vierailija

Puku on tummansininen ja siistiytyy kummasti.Mutta tämä konsti ei tehoa vaaleansinisiin hanskoihin. Jäävät yhtä vaaleanruskeiksi, kuin olivatkin.Oman talvipukuni ohjeissa oli, että vaaleat kohdat ja hihansuut kannattaa ennen pesua pesaista saippualla ja esim. kynsiharjalla. Tällä konstilla lähtee valkoisestakin hiekka- ja kurajäljet pois. Siis välttämättä ei tarvitse pestä pukua sen jälkeen huuhtoa vain kunnolla. Näin puku ei kylläkään ole parin tunnin kuluttua käyttökunnossa, joten ehkä kannattaa tehdä vain illoin tällöin.

Vierailija

likakohtiin Marseille -saippuaa ja huuhtelen rätillä, välillä sitä hanan alla kastamalla.. Viimeksi eilen oli polvet ja peppu haalarista AIVAN kurassa ja puhdasta tuli (haalari tummanpunainen Reimatec). :)

Näin pesin koko viime talven Remu -haalarinkin... Remussa oli yläosassa vaaleaa punaista, joka kyllä lähti Marseilleella ja rätillä&vedellä puhtaaksi, pesukonetta ei haalari nähnyt koko talvena. Haalari vain vessan naulakkoon roikkumaan ja likakohtia " pesemään" .

Vierailija

Vannon mikrokuituliinan nimiin :-) Lattiaräsyllä pinkin alueen tahrat ainakin haalenee. Tosin ei ole reimatecciä vaan hmmm... joku muu se oli.

Vierailija

ja ihan tavallisella märällä rätillä pyyhin siitä tahrat pois. onhan siinä enemmän hommaa kuin suihkuttamisella mutta ´siisti tulee.

Vierailija

itse olen aina huuhdellessa samalla pyyhkinyt rätillä niitä kuraisia kohtia. tällä tavalla saa suurimman osan pois, ainakin irtokura lähtee.tummansinisestä haalarista tulee tällä tavalla ihan siisti, kirkkaanpunaiseen haalariin jää tahrat eikä vaaleanpunaisestakaan varmaan saa tahraa pois vaikka irtokura lähteekin. siksipä meille ostetaankiin enää vain tummalla alaosalla olevia haalareita!kaikista paras olisi varmaan jos kurakohtia hinkkaisi sellaisella käsisuihkuun yhdistettävällä harjalla. olen päiväkodeissa nähnyt sellaisia ja se olisi kyllä huippu myös kotona!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat