Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Muumikakku, joka maidoton ja gluteiiniton

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Kakun pohja ei nyt ongelma tehdä vaikka perunajauhoista, mutta mitä mitä siinä kakun täällä voisi olla, jotta se olisi muumin näköinen ja sitä voisi vielä syödäkkin.Ja mitä muuta tarjottavaa teillä on ollut 2 vuotisen tytön synttärikekkereillä joka allerginen maidolle ja viljoille?Kaikkia vinkkejä otetaan kiitollisina vastaan :)

Kommentit (3)

Vierailija

Eli siis kakkupohjahan on viljattomana helppo tehda ja meilla onnistui niin hyvin etta kukaan ei edes mausta huomannut..Ostin anttilasta muumi aiheisia piparkakku muotteja ja painoin niilla muumin kuvia kakun paalle.

Muoteissa oli ne kasvojen aariviivat niin etta nakyivat sitten tuossa maripaanikuvassa.samoja muotteja my;s netanttilassa..

http://www.netanttila.com/images/large/6258230.jpgVierailija

mutta mä en nyt muista, että mitä aineita marsipaani sisältää. Meillä oli päällystetty kakkua sinisellä marsipaanilla (kaulitu ohueksi) ja valkoisesta marsipaanista leikkasin muumipapan kuvan(kalittu tämäkin ohueksi) ja sitten vielä lakumatosta papalle hattu. Hyvää oli, mutta en tosiaan tiedä mitä aineita marsipaani sisältää, saatika laku:)

Vierailija

Kaupasta saa vaaleanpunaista ja suklaanväristä tomusokeria, josta saa hyvän kakunkuorrutteen. Lisää vain vesi. :) Muumin voi siihen piirtää esim. kaupasta valmiina saatavalla valkoisella, tuubista ruutattavalla sokerikuorrutteella. Sabluunan avulla tai vapaalla kädellä.

Uusimmat

Suosituimmat