Ensimmäinen rokotus

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Meidän tyttö (3kk) sai eilen ensimmäisen rokotuksen ja tämä päivä on mennyt natisten ja vähillä unilla. Voiko johtua siitä vai onko sattunut tulemaan joku muu vaiva juuri tälle päivälle. Onko kenellekkään muulle tullut mitään vaivaa? Muuten tyttö on oikein iloinen ja hyväntuulinen, joten tänään on ollut erittäin " epänormaali" .

Kommentit (4)

Vierailija

meillä ei oo tullu kummastakaan mitään eli 3kk ja 5kk ikäsenä annetusta mitään oireita mutta terkkari sanoi ensimmäisen laiton jälkeen että kannattaa varata valmiiksi noita peräpuikkoja jos tulee jotain.. sanoi näistä uusista rokotuksista että harvoin tullut jotain.

Vierailija

ne todennäköisesti johtuu rokotteesta, jos rokotuksesta taas on kestänyt yli 2 päivää, niin on kyseessä joku muu. Ja meillä saatiin tänään eka rokote ja vauva oli kiukkunen, annoin heti supon, vauva nukkui sen perään neljä tuntia ja johan taas nauratti. Meille ainakin th sanoi että hyvin voi antaa supon vaikka ei nousis kuume, jos lapsi on itkuinen, kiukkuinen, niin sillon lihasta särkee johon piikki on annettu ja tietäähän sen nyt että itselläkin olis kurja olo jos lihaksia särkis.

Vierailija

meille ei muistettu sanoa mitään muuta kuin että näistä uusista rokotteista ei yleensä tule mitään. Annoin sitten illalla supon ja sen jälkeen yö meni normaaliin tapaan. Eli se rokotus vaivasi! Onneksi se rutuisuuden syy selvisi. Kiitos vastanneille!

Vierailija

Onpa ihme, ettei th sanonut sinulle, että oireita saattaa tulla. Jos on kovasti itkuinen tai on korkea kuume, voit antaa särkylääkettä (esim. Panadol suppoja). Meidän vauvalla tuli ko. oireita ensimmäisestä rokotuksesta, seuraavasta ei sitten tullutkaan enää mitään oireita.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat