Pika-apua yöhön, eka tutiton nukahtaminen! Mitäs yöllä kun pyytää tuttia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Eli meillä tyttö 1v8kk ja aina nukkunut tutti suussa. Kesällä alkoi pyytämään sitä myös iltapäivisin ja lussuttelee sitä silloin tällöin. Tarhassa lopetti tutin syönnin (myös päiväunien ajaksi) 6vk sitten.Tänään ei pyytänyt tuttia lainkaan illalla ja sainkin hänet nukahtamaan ilman tuttia, ei edes silloin pyytänyt sitä. Tyttö on HYVIN voimakasluonteinen ja kirkuu jos ei jokin mene hänen mielensä mukaan juuri heti. Pelottaakin tämä yö, kun herää jossain vaiheessa etsimään tuttia eikä löydä.. Kysymys siis kuuluu: MITÄ SANON HÄNELLE YÖLLÄ, ETTÄ MISSÄ TUTTI ON? Vai annanko sen hänelle ja otan pehmeällä laskulla tutittomuuden, eli opetan ensin nukahtamaan ilman tuttia.Tämä tilanne tuli niin äkkiä... ajattelin vain kokeilla jos mitenkään nukahtaisi ilman tuttia ja yllättäen niin kävikin! Nyt siis sormi suussa! APUA, kokeneemmat ja kiitos jo etukäteen!

Kommentit (3)

Vierailija

Meillä ollut poika 1v5kk nyt kaksi yötä ilman tuttia(ja siis tietty kaikki muutkin ajat).

Molemmat yöt on nukkunut hyvin(kuten aina) mutta se nukuttaminen tosiaan kestää!!Tutti suussa nukahti yleensä n kymmenessä minuutissa mutta esim eilen kesti 30min,joka ei kyllä ole hirveästi sekään mutta tuntui niin pirun pitkältä ajalta!=)Tänään aamulla heräsi aika itkuisena eli olis varmaan nukahtanut tutin kanssa vielä uudestaan...Herätin tänään päiväunilta(oli nukkunut jo 2h) jotta ehkä tuleva ilta olisi helpompi...Kertaakaan ei ole näiden parin vrk:n aikana pyytänyt tuttia itselleen vaikka sen siis osaa sanoa.Mutta toivotaan että nuo nukuttaminen ja normaalia aikaisemmin herääminen helpottavat vähitellen...

Tai ainahan sitä voi toivoa........Tsemppiä muillekin samassa jamassa oleville!Vierailija

Kerran itki yöllä sängyssä, muttei pyytänyt tuttia. Silitin ja nukahti takaisin. Nukkui muuten koko yön ihan äänettä! On nyt kolmisen viikkoa hipsinyt öisin meidän väliin (aamuneljän maissa), mutta nyt ei tehnyt sitäkään! Eli tosi hyvin meni eka yö. Nyt yritämme keksiä aina jotain muuta puuhaa jos/kun hän pyytää tuttia. Toivottavasti tämä olisi lupaava alku totaaliselle tutittomuudelle :) Pitäkäähän peukkuja!Kiitos sinulle, Merenneito, kommentistasi ja onnea teillekin tutittomuuteen! Meilllä on istuttu nyt muutama kk sängyn vieressä kunnes nukahtaa. Lukee ensin kirjaa, sitten sammuttaa yövalon ja etsii unta. Välillä menee 10 min välillä 30min, mutta pikkuhiljaa hyvää tulee :)

Vierailija

Meillä on just saman ikäinen tyttö ja nyt ollaan oltu viikko ilman yö tuttia.

Meillä kyllä nukutaan tosi hyvin yöt (vihdoinkin) eli nyt ollaan ruettu nukkuun täysiä öitä.Mutta.... nykyään hän ei tahdo nukahtaa sit millään iltaisin,saapi istua vähintään 45 minsaa vieressä et nukahtaa ja ennen nukahtamista se on yhtä kierimistä ja pyörimistä ja kitinää.... Tutti kun oli niin nukahti itsestään sänkyyn,mut nyt sit pitää istua vieressä niin kauan et nukahtaa.

Pari eka yötä meni tosi hyvin ja nukahtikin yksikseen,mut nyt.....

Mun mielestä ei kantsi enää antaa tuttia yölläkään,jos on nukahtanutkin ilman sitä.Istut vaikka ennemmin pikkasen aikaa vieressä et nukahtaa uudestaan.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat