Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Hei taas!Eli meillä olisi nimi vaihtoehtoina;Elias Hugo August, Elias Juho August, Elias Aaron

Eelis Hugo August, Eelis Juho August, Eelis Aarontai sitten Aaron Elias.

( Isoveljen nimi oli Aleksis Juhani Tapio)Mitä mieltä olette, mikä nimistä olisi paras vaihtoehto?

Kommentit (10)

.. siksi Aukusti kun isoveljenkin vimppa nimi on perinteinen nuoto, eikä esim Johan..Tuon Hugo Aukustin taidan laittaa itsellenikin korvan taakse... =)=)

On tämä kyllä vaikeaa... Elias Hugo August tai Elias Juho August miellyttävät eniten. Mutta toisaalta Elias nimen kasvava suosia vähän häiritsee. Ei ole kiva jos koulussa on esim. samalla luokalla paljon saman nimisiä ym.

Täytyy vielä harkita tarkkaan, nimeä kun saa kantaa lopun ikänsä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Suosikkini näistä Elias Juho August. Tai sitten tuo jo ehdotettu Elias Juho Aukusti. Molemmat komeita nimiä ja myös isoveljen nimeen sopivat mainiosti.

Mielestäni Aleksis ja Eelis olisivat ihana veljespari, mutta vaikeampi päättää kumpi on parempi

Eelis Hugo August vai Eelis Juho August - kumpikin kuulostaa niin mukavilta ja sopivilta yhdistelmiltä!

Täytyy vaan vielä pohtia ja sulatella, sillä on todella vaikea tehdä päätöstä kahden hyvän nimen välillä.

Meillä ei edes ollut aikaisemmin mikään muu nimi mielessä kuin Elias, kunnes huomasin sen suosion..

Ilmoittelen tänne myöhemmin mihin vaihtoehtoon päädyttiin.

Kiitos =)

Eelis Juho Aukusti. Kaikki vaihtoehdot ovat kyllä kivoja. Elias vaan on niin hirmu yleinen ainkin omassa tuttavapiirissäni. Mutta hyvät nimet kai ne suosituiksi nousee, että ei kait sekään mitään haittaa..


Isoveli on Aleksis Juhani Tapio.Tämä onkin vaikea, koska kaikki vaihtoehtonne ovat vähintäänkin hyviä... Aleksiksen kanssa etunimeksi sopii yhtä hyvin Elias ja Eelis. Elias on kuitenkin paljon yleisempi tällä hetkellä kuin Eelis, kuten Aleksi on yleisempi kuin Aleksis. Yleensä kannatan " aina" harvinaisempaa vaihtoehtoa, lähinnä koska olen itse koko kouluaikani harmitellut sitä etten ollut luokkani ainoa tämän niminen, vaan 13 vuotta minua kutsuttiin joko etunimi + sukunimi tai etunimi + sukunimen ensimmäinen kirjain... Mutta tässä tapauksessa käy toisin. Elias ON vaan tosi ihana nimi, ja sopii jotenkin paremmin Aleksiksen veljelle, jotta molemmilla on yhtä monta erilaista (samaa) vokaalia.Pitkän harkinnan ja maistelun jälkeen Elias Hugo August saa ääneni teidän listanne nimistä. Mutta vielä parempi minusta olisi Elias Aaro August.Jos taas haluatte jatkaa A-sarjaa, niin ehdotan Aaro August Elias (siis Aaro ilman lopun n-kirjainta).Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat