Seuraa 

Ja kuinka kauan teille on lääkäri neuvonut olla imettämättä lääkkeen oton jälkeen?Sappivaivat on kauheita!!!

Kommentit (4)

mutta en muista oliko varoaikaa...

Kamalampaa kuin synnytys äityi meikäläisen sappivaivat.. leikkausjonoon vaan yrittämään.

Kamalin kokemus oli kun vaavi oli sen kaksviikkoinen ja isäntä ekaa päivää töissä ja silloin iski kohtaus -itse wc:ssä ja vaavi huusi vierellä.....

Söi mitä tahansa oli sitten vesimelonia päärynää leipää herneitä tai mitä tahansa mitä ei voisi ikinä edes kuvitella aiheuttavan vaivaa.

Itsellä leikattiin loppujen lopuksi ensin kärsittyäni siitä johtuneen haimatulehduksen. Lisäksi siitä varmaan johtui myös seuraavassa raskaudessa seuranta raskausdiapeteksen epäilyssä.(Haimatulehduksesta siis)Nykyään ei voi sapettaa enää kun ei oo sappea mikä kiehuisi;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

ku lopetan imetyksen. Sitten sain niin pahan kohtauksen että soittelin naisten klinikalle että kauan mun pitää olla imettämättä koska nyt on PAKKO ottaa litalgin. Sieltä kätilö yhdisti mut suoraan lääkärille joka sanoi että litalgin on aivan turvallinen lääke. Että ihan voi samantien imettää. Kysyin viel että mix paketissa lukee että ei imetyksen aikana. Lääkäri siihen totesi että kuule tarkkaileppa lääkeohjeita ni jokaisessa lukee että ei imetyksen aikana, että panadol taitaa olla ainoita mitä voi lapun mukaan ottaa. Jälkikäteen huomasin että minä olin saanut synnytysairaalassakin litalginia jälkisupistuksiin.

Sappivaivat on käsittämättömän hirveitä. Kohtaukseen pätee hyvin se, että ensin sitä pelkää kuolevansa, sen jälkeen sitä jo toivoo kuolevansa.

Minäkin olen leikkausjonossa, sain ajankin jo marraskuun lopulle. Leikkaus samanaikaisesti pelottaa hirmuisesti (mua ei oo ikinä leikattu) ja toisaalta sitä odottaa ku hullu puuroa että ei tarttis elää kohtauksen pelossa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat