Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

MIllaiset vaatteet tarhan valokuvaukseen..

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Elikkas tarhassa olisi valokuvaus tulossa ja vaatteita tassa pohdin.

Lapsilla on aamupala ennen kuvausta joten varmaan ei kannata heti aamusta tunkea hienoimpia valkoisia paitoja..

Mutta onkohan sitten hoitajilla sitten taas aikaa vaihtaa..Mita muut ovat laittaneet paalle noihin valokuviin lapsilleen..Meilla taapero 2.5 vuotias.Kommentit (9)

Vierailija

Miksi laittaa mitään " erikoista" , rusetteja, pitsiä, nippulaa ja nappulaa päähän. Lapsesta sellainen kuva, kuin miltä hän siinä vaiheessa ikää ja elämää näyttääkin. Tietty puhtaat ja siistit vaatteet. Meille kantoi eräs mieheni lähisukulainen (kukakohan hmm) poikamme 1-v. kuvaa varten siniset samettivaatteet ja rusetin kaulaan... meinasin kysyä, unohtuiko merimieshattu autoosi.Ei puhunut mitään, kun sai kuvansa jossa poikani virnistelee omissa, suht' uusissa kuitenkin, vaatteissaan.

Vierailija

Esikoisella oli farkut ja kauluspaita, ei ylös asti napitettu, vaan silleen " rennosti" auki. Kuopuksella farkut ja ihan tavallinen pitkähihainen paita, vielä melko uusi, eli ei pesussa haalistunut tms.Vaatteet oli kassissa hoitoon mennessä, ja hoitaja sitten juuri ennen kuvausta vaihtoi vaatteet.Mun mielestä parhaat vaatteet on just ihan peruskamaa, pois kaikki turhat hörhelöt ja muut.Tytöllä tietenkin vois olla mekko, mut ei sekään mikään " pitsiunelma" ;)Jokainen tietty tyylillään, mutta tässä mun mielipide!

Vierailija

En ihan tosi kirjavia laittaisi (siis joissa erilaisia kuvioita), mutta yksiväriset kirkkaat vaatteet toimivat hienosti! On meilläkin ollut esim. mekko kirjavakin, ja silti tuli kauniita kuvia.Teillä ei tätä ongelmaa vielä ole, mutta meillä otettiin juuri kuvat tarhassa kaikista kolmesta lapsesta ja heistä yhdessä sisaruskuva. Siinä olikin sitten miettimistä, että kaikilla on värikkäät vaatteet, jotka sopivat hyvin yhteen mutta ei liikaa samoja värejä, että yhteiskuvasta erottaa selvästi mikä osa on kutakin lasta.... Mutta siitäkn selvittiin! ¨

Vierailija

ja tytöllä oli punavalkoruudullinen mekko ja valkoinen paita. Ei mitään pitsihörhelöä, vaan sellainen L&B:n siisti mekko. Meillä oli kuvaus klo 9.00, joten hoitajat laittoivat " paremmat" vaatteet päälle vasta aamupalan jälkeen.Nyt odotellaan kuvia..-Tiziana

Vierailija

Vanhimmalla (tyttö 5v) oli päällä valkoinen kauluksellinen paita ja farkkumekko (liivimekko-mallinen). Keskimmäisellä (poika 4v) oli päällä tummansiniset gollegehousut, tummansininen peruspitkähihainen ja sen alla vaaleansiniruudullinen kauluspaita. Nuorimmalla (tyttö 1v) oli valkoinen kauluspaita, sukkahousut ja vihreä-kukikas liivimekko.Hoitajat puki vaatteet päälle ennen kuvausta. Ja kuvista tuli tosi hyvät..Vierailija

Me laitamme varmaan tytöllemme punaisen, hihattoman fleece-liivimekon joka on yksi hänen suosikkivaatteitaan nykyisin. Alle sitten vain punainen tai oranssi trikoopaita ja sukkahousut. Emme varmaankaan laita mekkoa päälle heti aamusta, vaan pyydämme, että hoitajat pukevat sen tytöllemme aamiaisen jälkeen. Muut vaatteet saavat olla aamiaisellakin, tosin varmaan laitamme varmuuden vuoksi vielä vaihtopaidan mukaan.Minäkin olen sitä mieltä, että parhaat kuvat tämän ikäisistä saa, kun ei pue mitään liian hienoja vaatteita lapselle. Mutta toisaalta jos joku tahtoo pukea lapsensa erityisen hyvin, niin eihän siitäkään mitään haittaa ole. :)

Vierailija

farkut ja raidallinen trikoo-paita. Olin harkinnut neuletta, slipoveria tms., mutta poika on vähän aikaa sitten kuvattu valokuvaajalla neulepaidassa, joten halusin nyt vähän rennomman kuvan.

Vierailija

jotta kuva olisi parempi.Me ollaan menossa ihan vaan leikkipuistin " tarhakuvaukseen" ja mietin VOIKOHAN KUVAAN OTTAA MUKAAN LAPSEN LEMPILELUN? Mielestäni se olisi myös kiva muisto myöhemmin tuosta iästä ja ajasta.

Vierailija

ennen kuvausta, tarvittaessa. Meillä oli tytöllä (2½v) punaiset college -housut ja puna-vaaleanpunaraitainen paita. Enemmän kiinnittäisin huomiota siihen, mikä väri lapsen kasvoille sopii, kuin siihen onko mekko vai paita&housut. Ryhmäkuvassa lapsen vaatetus näkyy kokonaan, yksilökuvassahan näkyy vain n. vyötäröön saakka... Edellisessä kuvauksessa tytöllä oli vaal.punainen body ja sukkahousut, jonka päällä liivimekko. Liivimekko meinasin kuvassa nousta rumasti " tököttämään" , kun lapsi istui tuolissa. Mutta onneksi kuvaaja oli kiinnittänyt tähän huomiota ja kuvat onnistuivat erinomaisesti.Vaatteiden väritys siis musta kivempi yksityiskohta. Sellainen väri, kuin millainen luonne lapsella... jos ymmärrät mitä tarkoitan. Kuvista tulee kiva muisto, kun lapsella on " lapsennäköiset" vaatteet päällä.

Uusimmat

Suosituimmat