Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Meidän perhekerhossa käy yks ihan säälittävä äiti....

Vierailija

Nuorehko äiti, joka ressukka on vähän " yksinkertainen" . Äiti & lapsi ovat molemmat tosi resuisesti ja likaisesti puetut. Äiti ei pahemmin huolehdi ulkonäöstään. Lapsestaaan toki huolta pitää sillä tavalla mitä kyvyt antaa myöden. Tällä äidillä on tosi reteet jutut siitä kuinka he yrittää heti toista lasta miehen kanssa ekan perään, mutta kun ei oo tärpännyt. Sitten kun he saavat toisen (joka muuten on suunniteltu olevan tyttö) he adoptoivat lisäksi kolmannen lapsen Suomesta, koska se on " kiva tapa auttaa avun tarvitsevia lapsia" . Ja kun he tykkää kyllä lapsista tosi paljon.... jne. ARGGGH. Kai olen sitten tosikko, mutta kun en jaksais yhtään kuunnella tommosta juttua. Täysin epärealistista suunnitelmaa tulevaisuudesta. Ymmärrän, että tuota naista ei ole liialla järjellä siunattu (eikä tod. näk. miestäkään) mutta miten tuollaiseen tulisi fiksusti suhtautua, ettei hermo mene??

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Kirjoituksesti kertoi enemän itsestäsi kuin tästä toisesta äitistä.

Olet luultavasti epävarma äiti vaikka koitat tehdä kaiken niin kuin kasvatusoppaissa lukee. Olet ennakkoluuloinen ja pikkusieluinen.

Olet asunut normaalia rauhallisata elämää koko lapsuutesi ja lyhyen aikuisuutesi ilman suurempia vastoinkäymisiä ja nyt kun sinulla on mies ja lapsi/ lapsia nostat nokkaasi perheettömille ja snobailet tärkeenä..

Kaikissa ihmisissä on hyviä ja huonoja puolia.

Kaikista ei tarvitse pitää mutta että kirjoittelet vauvan keskustelupalstalle siitä... MIksi, nostaaksesi omaa pätevyyttäsi ja älyäsi?

Vierailija

Koita kestää ja hakeudu parempaan seuraan jos mahdollista. Maailma on täynnä typeryksiä, ei sille mitään voi. Jälkiaborttikin on laiton.

Vierailija

On niin naiivit jutut.Tää on tää äitiys vähän kuin armeija miehille. Armeijassahan sitä ukot tapaa jos jonkin näköistä tyyppiä ja sama se on äitien jutuissakin. Tulee tavanneeksi tyyppejä, joita ei muuten ikinä tapaisi eikä olisi missään tekemisissä.Ja totuushan on, että kaikki meistä ei todellakaan ole olleet edes lähellä kun ruuti keksittiin...

Vierailija

Miksi piti mainita että ovat likaisissa ja resuisissa kuteissa? Liittyykö se jotenkin vähä-älyisyyteen? Minusta ei liity, tunnen paljon fiksujakin ihmisiä jotka eivät välitä paskaakaan ulkonäöstään.

Ihmettelen myös miksei tuo mainitsemasi äiti olisi saanut kertoa tulevaisuudensuunnitelmistaan? Saa kai ihmisillä olla unelmia?

Vierailija

Ja jos jonkun ulknäkö ei ole ihan tiptop joka sekunti, ei se vielä tarkoita, etteikö voisi antaa lapselle hyvää lapsuutta. Pikemminkin päinvastoin!

Vierailija

No totta kait menet sanomaan tälle tyypille, kuinka tyhmä tämä on!!

Sehän on jo sinun kansalaisvelvollisuus ja sitten voit ilmoittaa, että olet arvioinut hänen äö n. sadaksi. Ja silloin ei oikeastaan saisi kulkea ulkona päiväsaikaa, koska saattaa häiritä olemuksellaan, meitä viisaampia.Kyllä sinulle tulee sitten hyvä mieli ja tämän vuoden todella hyvätekokin tulee tehtyä...

Vierailija

Menen nyt pois täältä snobbailemasta, omien rakkaiden viereen sänkyyn. Meillä on kaikki niin hyvin.

Hyvää yötä sinullekin, anteeksi, että ärsytin jotakuta typerällä avauksellani.Ap.

Vierailija

Kyllä siinä sen verran kova seula on. Ja tosiaan, kuten joku jo kertoi, ei voi adoptoida, jos on ennestään omia lapsia. Ja varsinkin sillä perusteella, että on vaan kiva auttaa....Ap

Vierailija

ja sellaisia vanhempia, jotka ei pysty huolehtimaan omista lapsistaan, saati toisten lapsista. Se on varmaa ettei tuo perhe adoptoida voi, sehän olisi järjen vastaista. Mutta, yritä vaan hillitä itsesi. Kyllä siellä kaikki muutkin ovat huomanneet, ettei tuo äiti ihan täysillä kulje. Tuollaisesta asiasta ei vaan julkisesti kohteliaisuussyistä puhuta, niinkuin et sinäkään varmaan puhuisi toisten kanssa. SIksi on hyvä, että kirjoitit tänne. Olet ihan oikeassa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat