Minkähintaisia hedelmöityshoidot?

Vierailija

Tottakai vaihtelee paljon, mutta sanotaan vaikka että tutkimukset ja kaksi kertaa keinohedelmöitys joka toisella kerralla onnistuu? Mitä Suurinpiirtein maksaa julkisessa/yksityisellä terveydenhuollossa?

Kommentit (12)

Vierailija

Eli omavastuuksi tulee noin 1500-1700. Siihen sisältyy sitten alkioitten pakastusmaksu. Eli jos 1 tai 2 alkiota siirretään, ni loput pakastetaan. Ne voidaan siirtää sitten heti myöhemmin, jos eka yritys ei tuo tulosta. Tuo siirto sitten maksaa omavastuuna alle 300/ kerta.Tuohon summaan sitten sisältyy IVF:n osalta kaikki pakolliset ultrat yms. Lisäksi prosessi vie reilun kuukauden ja saat laskun joka käynniin jälkeen, jolloin se ei tulee yhtenä könttäsummana vaan vähitellen.

Vierailija

Keinohedelmöitys tarkoittaa yleisesti inseminaatiota eli sperma ruiskutetaan kohtuun. Sen hinta on muutama sata euroa per kerta.

koeputkihedelmöitys tarkoitta sitä, että hedelmöitetään labrassa ja alkio siirretään kohtuun. Raskaus alkaa tai ei ala. Maksaa noin 1000 euroa per lääkkeet 500.

Vierailija


Tarkalleen ottaen keinohedelmöitys on se jossa hedelmöittyminen tapahtuu kehon ulkopuolella (" koeputkihedelmöitys" ). Se missä siittiöt viedään kohtuun, jossa hedelmöittyminen sitten tapahtuu tavalliseen tapaan, on nimeltään keinosiemennys (inseminaatio). Keinosiemennyksessä kun itse hedelmöittymisprosessissa kun ei ole mitään keinotekoista.Että voisit ottaa selvää ennen kuin kutsut muita nuijiksi.Vierailija:

Lainaus:


Kun ette te nuijat edes tiedä, että mitä " keinohedelmöitys" tarkoittaa...
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat