Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

" Kun lapset on pieniä" . Miten määrittelet pienet lapset?

Vierailija

Mun mielestä pieniä on ehdottomasti alle kouluikäiset. Ärsyttää, kun anoppi on aina kertomassa, kuinka hän tietää, millaista kahden pienen kanssa on. Mieheni veli on 7 vuotta miestäni vanhempi, joten mielestäni anoppi ei tiedä mitään kahden pienen kanssa olemisesta. Meidän lapsilla on ikäeroa vuosi.Legendaarisin anopin jutuista on tämä, kun aina kertoo, kuinka raskasta oli, kun piti kantaa pienet lapset 3. kerrokseen, kun " lapset oli pieniä" . Yritti lohdutella, kun kerroin omasta kulkemisesta lasten kanssa kerrostalon ylimpään kerrokseen. Idioottihan tuo on, jos vielä 7-vuotiastakin kantaa...No, tulihan vuodatettua..miten ilkeästi uskaltaisin sanoa takaisin, että " sulla ei kulle kahta pientä ole yhtaikaa ollutkaan" .

Kommentit (2)

Vierailija

Tietysti yksi kategoria on tämä: ei osaa vielä käydä potalla yksin, pitää pyyhkiä, vaipat vaihtaa, syöttää, valmistaa voileivät ja passata maitomuki nokan eteen.

Tai tämä: ei voi jättää yksin edes puoleksi tunniksi. ei osaa yksin kulkea esim. naapuriin kaverin luo, tai ei voi vielä päästää yksin kulkemaan.

Joka tapauksessa pienten lasten avuntarve ja jatkuva valvonnan tarve olennaisia pointteja.

Uusimmat

Suosituimmat