No onko täällä ketään lapsetonta,joka väenväkisin haluaisi ostaa yhden mun lapsista?

Vierailija

Ei muuta kuin huutokauppaa peliin.Tarjolla siis poika n. 4vee. Kiukuttelee, haistattaa, potkii, raapii, ei nuku, ei syö, ei tee mitään.

Tappelee, huutaa, viskoo tavaroita, haistattelee, rikkoo paikkoja, leluja, iskee kavereita kuonoon....ym ym..Tästä " kullannupusta" lähtöhinta on 1000egeä?Huutoja otetaan vastaan.

Kommentit (5)

Vierailija

Tosikoille tiedoksi että toi on ihan normaalin rajoissa oleva 4-vuotias poika. Meilläkin on ollut yksi. Nykyään se on normaali 11-vuotias. Eli osaa kiroilla, haistatella ja vetää turpiin ainoastaan kavereitten kesken, aikuisten katseilta piilossa ;)

Vierailija

Jos kelpaamme - lapsia on kaksi mutta lisää mahtuu. Toiselle nelivuotiaalle, entiselle riiviölle kaveriksi. Hyvä tapakoulutus taataan, ihan entisaikojen malliin. Lähistöllä koulut, hoitopaikka ja laadukas leikkipuisto. Sijainti keskellä pienehköä kaupunkia, oma piha löytyy. Kasvattajiksi tarjolla kaksi pitkäpinnaista aikuista joilla kokemusta myös lapsettomuudesta. Luvassa paljon ulkoilua, reipasta liikuntaa ja kotiruokaa.nimimerkki: koti, uskonto ja isänmaa

Vierailija

Että onneksi olkoon vain lapsosesta ja nauti siitä myös yhtä paljon murkkuikäisenä.Ei lapset oo kauppatavaraa eikä niissä oo palautusoikeutta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat