Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tarja Turunen ei ollut osakas!!!Nightwishilla on osakeyhtiö. Se on neljän Nightwish-muusikon, Tuomas Holopaisen, Marco Hietalan, Emppu Vuorisen ja Jukka Nevalaisen yhtiö. Laulusolisti Tarja Turunen ei ole koskaan yhtiön osakkaisiin kuulunut. Hän on ollut yhtiössä vain työntekijä. Tosin hyvin näkyvä sellainen. !!!!ARVATKAAPA KUMPI KERÄÄ RAHAT, YHTIÖ VAI TYÖNTEKIJÄ?? SEHÄN ON PÄIVÄNSELVÄÄ!!!

Asia on mennyt niin, että pojat ovat rauhassa käärineet rahat omiin taskuihinsa eikä tarjo ole saanut kuin " työntekijän" liksaa. Tosi törkeää! Tarjalla ei ole aiemmin ollut rohkeutta tarttua ko. yksityiskohtaan, mutta avioliitossa häntä on tuettu vaatimaan oikeudenmukaisempaa kohtelua. Tämä ei passannut Tuomakselle, joka halusi yksinkertaisen maalaistytön. Näin meitä naisia kohdellaan!!!!

KEHTAA HOLOPAINEN PUHUA RAHANAHNEUDESTA! SE PIKKU TÖRKIMYS!!

Tuomas Holopainen vakuuttaa, ettei uutta laulusolistia huhuista huolimatta ole vielä katsottu valmiiksi. Sen aika tulee myöhemmin. Mistä yhtye sitten aikoo laulajan itselleen löytää?

- Mitä todennäköisemmin häntä ei löydy Kiteeltä. Tai mistä sen tietää, Holopainen heittää.

Tuomas Holopainen myöntää, että hän tekee parhaillaan eräänlaista surutyötä. Yhdeksän vuotta kestänyt yhteistyö ja sen dramaattinen päättyminen ei voi olla painamatta mieltä.

- Viimeinen vuorokausi on ollut kaikin puolin ikävä. Ei tässä vielä ole mitään helpotuksen oloa tullut. Vähän on sellainen ristiriitainen tunne helpottuneisuutta, syvää surua, pahaa mieltä ja myös toivoa.

Mutta laulaja on erotettu ja sen yhtye teki yksissä tuumin.

- Tekoa en kadu. Kaiken tekisin samalla lailla edelleen. Median ja fanien kohtaaminen on tässä tilanteessa aika kova paikka, Tuomas Holopainen toteaa rauhallisena.

Tuomas Holopainen sanoo tavallaan toivovansa, että Tarja Turunen soittaisi hänelle.

- Tuskinpa hän soittaa. Ei hän ole puhunut minulle muutenkaan viimeiseen vuoteen.

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat