Paljonko kannattaa maksaa...

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Paljonko kannattaa maksaa käyetystä Reimatec haalarista? Omassa mielessä pyörii hinta jossakin 30¿- 40¿ vaiheilla. Haalari on ollut yhden talven käytössä. Näyttää hyvältä ja käyttö tuskin näkyy. En ole koskaan ostanut edes uutta Reimateciä. Joten te joilla on kokemusta ostaakko uusi, vai uskallanko ostaa käytetyn?

Kommentit (3)

Vierailija

45e saakka voisin maksaa 92cm saakka reimatecistä.HYVÄKUNTOISESTA.

Isommissa koissa valitsisin jo uuden esim. yllämainitun peuharin tai muun.

Usein yhdellä etenkin tytöllä olleet reimatecit ovat vielä siistejä pienissä koissa ja ovat pikkuisella mukavammat liikkua kuin alaosastaan tukevammalla kankaalla vahvistetut.Kyllä tosiaan parina vuonna tullut markkinoille reimatecille kilpailua..ihan hyvä.

Kosteussuojahaalaria joka lähtöön ja parhaimmista tarjouksista saa jo 3 haalaria yhden reimatecin hinnalla.Kannattaa siis harkita ostojaan...

Vierailija

Hintaa alentavat kulumat polvissa ja pepussa, reiät, likatahrat yms. Jos puku on lähes käyttämätön, voisin maksaa vähän enemmän.Kannattaa muistaa, että HOKin alueella Rukan kosteussuojatut RVP puvut ovat 59 euroa ja Citymerketeissa 69 euroa vielä tämän kuun. Käytetystä ei kannata maksaa liian suuria summia. Ja Peuharin saa JJ:n puolihintapäiviltä 45 euroon.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat