Onkohan huomenna taas uutisissa et talvi yllätti autoilijat =))

Vierailija

Kommentit (15)

Vierailija

oman auton ja ajaa sillä töihin.Riippuu tietenkin kenet lasket helsinkiläiseksi...aika harva Helsingissä asuvista on syntynyt siellä...

Vierailija

Taatusti yllättää. Täälläpäin Vantaata autoilijat eivät omista minkäänmoisia tapoja liikenteessä ja varmasti kolisee jälleen kun luistellaan peräkolareita ja mennään ojaan. Se on niin vaikea jättää se väli edelläajavaan...

Vierailija

Emme katso televisiota, joten meillä ei ollut mitään aavistustakaan jos uutisissa jotain sanottiin. Järkytyin aika lailla kun just heräsin. Ei miestä tänään voi päästää kesärenkaiden päällä olevalla autolla töihin. Tulee kiva päivä, sillä miehen työmatkat julkisilla kestävät tunnin suuntaansa... ja tuommoiseen räntäsotkuun ei paljon viitsi edes lähteä ulkoilemaan lapsen kanssa... :(Etsin juuri miesparalle valmiiksi bussireitin Reittioppaasta.

Vierailija

(muistaako kukaan kohua viime talvelta, kun täällä jo haukuttiin hki:läiset pataluhiksi, kun ihmiset Porvoossa ja Mäntsälässä ajelivat päin helvettiä tullessaan H:kiin päin töihin..)

Vierailija

Lähes joka talvi keli yllättää heidät ja uutisissa on juttua ketjukolareista. Ajetaan liian pitkään kesärenkailla ja renkaiden pitoon nähden liian suurilla tilannenopeuksilla ja lisäksi turvavälit on liian lyhyitä (ettei vain joku kiireisempi kiilaa ohitse niin ei voi jättää auton mentävää väliä edellä ajavaan nähden)

Vierailija

Kaikki urpot vähän kauempaa tänne tunkee autoineen ruuhkauttamaan liikennettä.

Jos asut stadissa, täällä on niin hyvät liikenneyhteydet julkisilla, ettei omalla koslalla ole mitään mieltä lähteä liikenteeseen.

Vierailija

Uutissaskin näytettiin, kuinka jossain Keski-Suomessa oli autoja pitkin peltoja (osataan sitä Kehä III:n ulkopuolellakin ajaa liian suurta tilannenopeutta).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat