APUA! Verensekaista vuotoa rv 35. Mitähän voisi olla?? Tietoa/kokemuksia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Heräsin puoli kuuden maissa pissalle ja kylläpä lähti unet kertaheitolla kun huomasin että paperi oli sävyltään vaaleanpunaista, pari pienenpientä verihyytymääkin. Alkuraskaudessa vuosin muutaman päivän mutta sen jälkeen ei ole ollut merkkiäkään verestä. Toissapäivänä olin Kättärin äitipolilla perusteellisissa tutkimuksissa alkavan hepatoosin vuoksi, ja vauva voi vallan erinomaisesti. Nytkin se liikkuu, mutta huolettaa kun yhtäkkiä tulee verensekaista vuotoa. Se on tosi niukkaa ainakin vielä. Siksi en ole soittanut mihinkään (ja toisaalta kello on vähän yli 6 aamulla..)Onko muilla kokemuksia loppuraskauden verenvuodosta? Mikä ollut syynä??

Kommentit (2)

Vierailija

Tutkimuksen jälkeen voi joskus vuotaa tosiaan jotain tai sitten kuulin että lapsivesi saattaa olla vaaleanpunaista tai eihän limatulppaa ole?

Vaikea sanoa,jos vielä jatkuu,kannattaa soittaa tai mennä käymään sairaalassa.meistä jouluisistakin yksi meni eilen äitipolille vaaleanpunaisen vuodon takia.toivottavasti kaikki OK.

mulla ei siis kokemusta vaaleanpunaisesta vuodosta mutta limatulpasta kylläkin,siitä ei voinut erehtyä.äitiliini rv 34+5

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat