Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

mistä tunnistat?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Milloin lapsellasi on keuhkoputkentulehdus? Meidän poitsulla on ollut nyt kolem korvatulehdusta peräkkäin ja nyt on taas tullut uusi flunssa ja köhä. Yöt nukutaan todella huonosti, mutta nyt ei ole korvien haromista niin kuin aikaiemmissa korvatulehduksissa. Joten mietin että voiko olla keuhkoputkentulehdus. Poitsu on yksi vuotias.

Kommentit (2)

Vierailija

Kun yleisvointi laskee, tulee hengitysvaikeuksia tai kuumetta on useampia päiviä niin olen käyttänyt lääkärissä.Hankalaa tuo lasten arvioiminen ja yksivuotiaskin on vielä niin pieni.. Pikaista toipumista teille!

Vierailija

Meillä on ollut myös useita korvatulehduksia peräkkäin ja niiden yhteydessä ja välillä keuhkoputkentulehduksia. Meillä ainakin keuhkoputken tulehduksen yhteydessä lapsi on ollut kuumeinen, hengitys rahissut ja rohissut kun limaa on mennyt edestakaisin. Lisäksi lapsi on ponnistellut hengittääkseen, eli pallean lihakset ovat olleet kovassa työssä, jotta hengitys kulkisi. Myös kaulan alle muodostuu hengitysvaikeuksissa " kuoppa" hengityksen tahtiin. (Lapsellani on kyllä myös taipumusta infektioastmaan, eli hengitysvaikeudet korostuvat aina infektion yhteydessä.) Jos lapsellasi tuntuu olevan hengitysvaikeuksia, niin silloin kannattaa kyllä lähteä lääkäriin.

Meillä on maanantaina asennettu putket korviin, joten toivotaan tässä sairastelukierteen loppuvan.Pikaista paranemista myös teille!

Uusimmat

Suosituimmat