Seuraa 

Heippa!Ollaan tässä innostuttu tutkimaan, että millaiset vaunut kannattaisi hommata, kun ensimmäisen vauvan olisi määrä syntyä helmikuun alussa. Ollaan katseltu huuto.netistä käytettyjä vaunuja, kun tuntuu että säästäisi kovasti ja voisi saada lähes uuden veroiset vaunut.Erityisesti on ihastuttu gessleinin highlight -yhdistelmävaunuihin, mutta on niin vaikea tietää ovatko ne varmasti hyvät (ja tänään olisi viimeinen huutopäivä). On niin paljon kaikkea, mitä pitäisi osata ottaa huomioon. Hyväksi niissä ainakin kehutaan nopeaa työntöaisan käännettävyyttä ja kevyttä " ohjausta" . Itseä vain epäilyttää kun olen yhdet sen merkkiset vaunut nähnyt, että ovatko ne turhan matalat, ettei alle edes kunnolla ostospussia mahdu. Onko jollakin ollut ongelmia vaunujen mataluuden kanssa?Gessleinin vaunuja (uutena) saisi tilattua saksasta myös lähes yhtä edullisesti, kuin mitä käytetyt tulevat huutokaupassa maksamaan. Epäilyttää vain, että miten toimitus, takuu, yms. hoituvat. Onko kellään kokemuksia?Kaipaisin yleensä ottaen kommentteja eri vaunumerkeistä ja siitä, mitä kaikkea on erityisen tärkeä huomioida. Tämä on niin vaikeaa ja mies on niin innostunut asiasta, että istuu illat netissä vaunuja vertailemassa, mutta mikä oikeasti on olennaista hyvissä vaunuissa? Ja mitä taas kannattaa varoa ja välttää?Kiitoksia kommenteista jo etukäteen!

Kommentit (12)

ja olen ollut tyytyväinen seuraaviin seikkoihin: todella kevyet ja tukevat, ei saa kaatumaan oikein millään. Menevät tosi pieneen tilaan koottuna, esim meillä autona tavallinen Golf, ei farmari.Huonot puolet: tavarakori on olematon, mutta sen tiesin jo ostaessani vaunut. Lisäksi tavarakori on heikko, ei kestä kovaa painoa, takuusta sain kyllä helposti soittamalla uuden, kun prätkähti sivusaumoista auki. Tässä kyllä saattoi olla käyttäjässäkin vikaa, laittanut liian painavaa tavaraa tms.Yksi mikä ihan tosissaan harmittaa on se, että värit haalistuivat meidän vaunuissa. Tai ei muut värit, vain mustat osat, ne ovat nyt harmaita. Mutta ilmeisesti kankaita on eri laatuisia, sillä mieheni siskolla Gessleinit ja värit entisellään (puna-harmaat vaunut). Eli ainakaan mustaa ei kannata hankkia. Emme ole säilyttäneet vaunuja auringossa.

Me hankimme kaksi vuotta sitten esikoiselle Gessleinin Highlightit. Tähän oli yksi syy ylitse muiden - vaunut olivat ainoat " laatuyhdistelmät" , jotka mahtuivat heittämällä Renault Clioni takakonttiin.Ollaan oltu tyytyväisiä vaunuihin, sillä sopivat meidän käyttöön loistavasti. Kuten jo kirjoitit, niin tavaratila niillä on kuitenkin niin olematon, että jos aikoo käydä esim. ruokakaupassa kävellen, niin ei auta kuin ottaa reppu selkään. Alle mahtuu juuri ja juuri pieni kauppakassi, mutta sekin tunkemalla. Toista on esim. ystäväni perinteisissä Emmaljungan vaunuissa, jonka tavaratilaan mahtuu parkkeeraamaan jopa potkuauton ;-D.Meille kuitenkin nuo Gessleinit ovat olleet erittäin hyvät, sillä hoidamme kauppareissut pääsääntöisesti autolla ja liikumme autoillen muutenkin paljon. Jousitus Gessleineissa ansaitsee myös ylimääräisiä pisteitä, sillä niillä on tosi mukava kulkea maastossa moniin kilpailijoihinsa nähden. Lisäksi vaunun " hytkyttäminen" pienellä vauvalla onnistuu tosi kevyesti.BOOri5 kirjoitti kankaiden värien haalistumisesta. Meillä on mustat vaunut (jossa hiukan mustavalkoista " pepita-ruudutusta" ) enkä ole ainakaan huomannut, että väri olisi mihinkään haalistunut. Renkaat on olleet ainoat reklamoitavat osat, sillä ulkorenkaan kumi rupesi lohkeilemaan. Ei haittanut käyttöä, mutta saatiin heti uudet renkaat, kun asia otettiin liikkeessä puheeksi. Oli kuulemma tyyppivika ko. erässä. Meillä tosin nuo " vialliset" renkaat on edelleen käytössä ja tuliterät odottavat hyllyllä nyt toista lasta :).t. Jogu (38+0)P.s. Kannattaa huomioida tuo vaunujen koko, vaikka autoon mahtuisi isommatkin vaunut. Ollaan monesti otettu miehen kanssa puheeksi esim. lappiin lähtiessä, kuinka hyvä on, että vaunut menevät pieneen tilaan kasattuina. Vaikka hänen farmariinsa mahtuisi vaunut kuin vaunut, niin uskomaton määrä kertyy lapsiperheellä kaikkea muuta tavaraa, mitkä pitää joka tapauksessa saada mahtumaan. Ja faktahan on, että on vaunut mitkä tahansa, niin ne vievät leijonan osan takaloosterin tilasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olisiko kellään kokemusta kotimaisesta vaihtoehdosta, www.pikkupingviini.fi? Olen sieltä vaunuja katsellut ja vertaillut ja nyt ykköseksi nousivat Filuu M100 Evolution yhdistelmät. Onko jollakulla kokemusta näistä? Ominaisuuksiltaan vastaavat sitä, mitä haen vaunuilta, eli isot ilmarenkaat, heittoaisa, kova kantokoppa ja kivanväriset kankaat, myöskin hinnaltaan sopivat budjettiin. Kiitos, jos joku vastaa!

Tuli tuota viestiäsi lukiessa mieleeni, etteihän sinulla niissä käytetyissäkään rattaissa takuuta ole. Kuitenkin saksastakin tilatuissa on se takuu voimassa oliko se nyt vuoden vai kaksi. Ehkä takuu voi olla vähän vaikeampi hoitoinen kun suomesta ostetuissa rattaissa, mutta hinnat yleensä ainakin noissa saksalaisissa rattaissa huomattavasti halvempia. Omalla ja kavereiden kokemuksella takuut on saksaan onnistunut ihan hyvin. Onneksi ei kylläkään mitään suurempia takuu asioita ole ollut (rattaiden palautusta tai jonkun osan täydellistä uusintaa)...

Saksan (ainakin nämä suuremmat) nettikaupat on ihan luotettavia ja uskon, että tälläkin palstalla palstailevista moni on tilannut juuri netin kautta rattaat. Uusissa saat valita just sen kuosin minkä haluat!!!

Gessleinistä en osaa sanoa mitään merkkinä!

Esikoiselle ostettiin Vauvatalo Johannasta Hartan Toplinet ja olen tykännyt niistä tosi paljon. Työntösuunnan saa vaihdettua helposti aisaa kääntämällä, vaunut ovat kevyet ja menevät kokoontaitettuina pieneen tilaan. Myös pyörät irtoavat tarvittaessa helposti. Vauvataloa edullisemmin vaunut saa tilattua tosiaan Saksasta, selkeät englanninkieliset sivut löytyvät osoitteesta http://www.pingpong-online.com. Myös nämä vaunut on aika matalat, mutta kyllä tavarakoriin saa kauppakassin juuri mahdutettua. Tavarakori on myös tukeva metallinen eli ei mitään kangasta joka voisi revetä. Vaunuja on kevyt lykkiä maastossa kuin maastossa, kulkevat jouhevasti. Huomioithan, että tuolta netistä tilattaessa kantokassi/koppa ja ns. jatkoperä pitää tilata erikseen.Olen aikeissa itsekin tilata pingpongista Hartanin tuplat, sieltä saa nykyisin myös sellaista mallia missä ratasosa on käännettävissä. Ja kantokassi on jo olemassa noista Toplineista, joten pelkät vaunut riittävät tällä kertaa. Ihan vertailun vuoksi hintatietoa näistä tuplista, eli maksavat Vauvatalossa 595,- ja pingpongista tilaamalla ne saa hintaan 463,- sisältäen toimituksen kotiovelle, eli ihan kivasti kertyy säästöä =)Tulipas tästä nyt oikein Hartaneiden ylistysviesti, mutta kantsii käydä myös lastentarvikeliikkeissä " koeajamassa" ja tutkimassa vaunujen ominaisuuksia ennen mahdollista nettitilausta.Onnellista odotusta ja onnistuneita vaunukauppoja!

Suffis rv 28+1

Kiitoksia taas kaikille vastanneille! Kovasti on tullut hyviä vinkkejä, kuten se, että hoksaamme samalla tilata kantokopan ja muut tarvittavat lisävarusteet, jos nyt päädymme Saksasta tilaamaan. Hyvältähän tuo ainakin kuulostaa.

Minulla on muuten LA 2.2. eli kaksi päivää ennen Marcelia, joten jospa meidänkin vauveli mahtuisi kantokopassa talvisia päikkäreitä ottamaan. Ja kylläpä meilläkin suurimmat kauppareissut autolla aina tehdään, joten eiköhän se korinkin riitä.

Kiva on saada vertailutietoa muistakin vaunuista, päätöstä helpottamaan. Kiitoksia siis kaikille avuliaisuudesta!

Eli meillä 2002 esikoiselle hankitut gesslinet...ovat olleet todella kätevät käyttää. Taittuu nopeasti auton takakonttiin jne. Värit eivät ole haalistuneet ainakaan meillä. Tavaratila on riittänyt meille hyvin, minulla ei kyllä mitään järin suurta hoitolaukkua ole ollut vaan ihan normaali reppu. Ruokatavaraa yms en ole ikinä kuljettanut isoa määrä vaan lähinnä sellaista pientä mikä on unohtunut isommalta kauppareissulta.Suurin miinus minusta oli pieni kantokoppa eli kun meidän neiti syntyi elokuun lopussa 2002 niin talvella olisin halunnut käyttää kantokoppaa ja lampaan taljaa ja makuupussia.. no kyllähän ne sai sullottua mutta jotenkin ahtaan oloinen oli silti.Nyt LA 4.2 ja nyt tuo pienuus ei haitanne kun vastasyntynyt mahtuu siihen sitten paremmin taljoineen ja toppiksineen.Marcel 25+4

Kiitoksia kovasti kaikille jo vastanneille!

Tuo korin pienuus minua juuri epäilyttää, mutta ehkä sinne semmoiset pikkuiset kävellen hoidettavat kauppaostokset mahtuu. Tämä kyllä rohkaisee tilaamaan vaunut saksasta, sillä eihän niihin käytettyihinkään tosiaan sitä takuuta saa. Ja kiitoksia tuosta osoitteesta, pitää käydä katsastamassa saksan eri liikkeitä netin kautta. Vieläkin jatkamme lukemista, jos jollakin lisää avuliaita kommentteja.

ja tosiaan kannattaa tilata saksasta! Takuu toimii. www.babyonlineshop.de

Tämän kuun loppuun mennessä saat 10 % alen, jos tilaat kärryt ja pari lisävarustetta, esim. tuulensuoja ja jatkoperä.Miksi ihmeessä ostaa vanhat, uudet saa melkein samaan hintaan, ja takuuta kokonaiset 2 v.kokeile hakua, et ole ensimmäinen saksasta ostaja ;o)

Olen ollut supertyytyväinen. JOku harmitteli kantokopan pienuutta mutta en kyllä oikein ymmärrä miksi sinne edes pitäisi mahtua lampaantalja JA makuupussi? Meillä tyttö nukkui jopa 3-4 tunnin päikkäreitä vauvuissa koko talven (syntynyt alkumarraskuussa), ja koska pehmeä kantokoppa on niin suojaava, pärjäsi mainiosti toppahaalarissa (villapuku alla) lampaantaljan päällä kopassa. Itse asiassa se äitiyspakkauksen makuupussi jäi meillä kokonaan käyttämättä.Meillä värit pysyneet aivan ennallaan, eivätkä ole edes likastuneet, kangas hylkii sen verran. Suosittelen lämpimästi.

ollut vajaan vuoden käytössä ja ERITTÄIN tyytyväisiä ollaan. Tavarakori pieni, mutta tiesin ostaessa ja kyllä sinne pikkuostokset menee.. Vaunut on todella tukevat! Ja hyvät työntää kelissä kuin kelissä. Juuri tulimme sisälle loskasta. Itsestäni vaunujen mataluus on valtti, varsinkin kun nyt työntelemme ratasmalilla. Heittoaisa on tärkein varuste! Nyt sen huomaa, kun poika istuu vaunuissa. Tuulellakin saa nopeasti vaihdettua menosuuntaa. Ja kun istuminen kyllästyttää, onnistun saamaan jatkoaikaa vaihtamalla suuntaa.. Mutta jotakin negatiivistakin. Kuomun lippa on meillä ainakin ollut heikkoa laatua. Emme käännä kuomua lipasta, silti ompeleet rispaantuneet ja tukimuovi kankaan sisällä haljennut. Menoa ei ole haitannut. Kertaakaan en ole peesyt, joten haalistumisesta en osaa sanoa. Mutta meidän vaunuissa kankaat sellaista kiiltäväpintaista toppakangasta. Sisäosa pehmeää puuvillaa. Muistan silloin liikkeessä huomanneeni, että vaunuja oli kangasmateriaaleista.

Vierailija

Takuu hoituu Saksasta käsin. Jos vaunuille sattuu jotain ne voi lähettää Saksaan korjattaviksi. Hakevat kotoa mutta pitää olla pakattuna laatikkoon. Ei maksa mitään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat