HARJOITTELU HOUSUT kuinkamonta? KÄYTTÖKOKEMUKSIA

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Missä iässä olette hankkineet? kuinka monta? ja miten on mielestänne toimineet? ootteko myyny eteenpäin käytön jälkeen. Nyt plussat ja miinuket kehiin!Kiitos Kestoilusta vasta nyt kiinnostunut äippä=)

Kommentit (2)

Vierailija

mutta kuivaksiopetteluvaiheessa niitä ei käytettykään, kun tytöllä toimi paremmin se, ettei jalassa ollut mitään... Housut olivat kuitenkin hyvät siinä vaiheessa, kun siirryttiin vaipattomuuteen yöllä! Kynnys yövaipan pois jättöön oli pieni, kun ei tarvinnut yöllä vaihtaa petivaatteita. :)Kahdet housut kuitenkin silloin ostin, jotta toiset saa jalkaan, kun toiset on kuivumassa. Niin, olihan housut käytössä vaipattomana ollessa auto- & kauppareissuilla, joten käyttämättä ei jääny.Toinen muksu on tulossa, joten housut siirtyvät hänen käyttöönsä. Meidän kätöllä olisivat kyllä kelvanneet myyntiinkin...Minä ostin housut babyidean jälleenmyyjältä, joka toimitti ne mieheni työpaikalle. :)

http://www.babyidea.fi/kestovaipoista/bummis/bummitrainingpant.html

Vierailija

Minä ostin yhdet, kun poika oli reilu 2,5 vuotias ja yleensä vaippa oli yön jäljiltä kuiva (mutta noin kerran viikossa kostea) Mutta oli niitä turhimpia ostoksia, poika ei suostunut kuivaksiopetteluhousuja käyttämään. Merkkiä en enää muista, mutta olivat suomalaiset ja käytin kriteerinä sitä, että saa rumpukuivata.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat