Vierailija

Ja tarkoitan nimenomaan LINTUINFLUENSSAA!

Kommentit (8)

...ihan tuoreet tipulensu uutiset Ylen sivuilta:Kiina ilmoitti tiistaina uudesta, 2 100 lintuun tarttuneesta H5N1-viruksen aiheuttamasta lintuinfluenssa-aallosta itäisessä Anhuin maakunnassa. Tautiin on kuollut Anhuissa 550 lintua ja lintuja on taudin vuoksi teurastettu noin 45 000.

.

.

Yli 60 ihmistä on kuollut Aasiassa sitten taudin ilmestymisen vuonna 2003.

Elikkä siis onhan niitä tuhansia sairastuneita lintuja.... mutta mutta?? montakos lintua maapallolla onkaan.... ? ei taida todennäköisyys paljon kasvaa vaikka niitä sairastuneita tipuja on muutama tuhat ja parin sadan sijaan....Ja että ihan 60 ihmistä on jo kuollut parin vuoden aikana... Kauheeta...!!!

pitää huolta itsensä ja perheensä käsihygieniasta. Pöpöjä on maailma täysi, ei tarvitse kuin asioida apteekissa niin on jo saanut tartunnan vaikka mihin siitä tiskiltä.

Älkää hössätkö; vaan huolehtikaa mm. että miehenne pesee kätensä heti kotiin tultuaan eikä vasta sitten kun on ensin rauhoittunut siihen sohvalle munia rapsuttelemaan. Siinä vaiheessa koko koti on jo " saastutettu" kaiken maailman viruksilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

... onkohan kukaan sattunut katsomaan montako sairastunutta lintua on tähän mennessä löytynyt??? yks papukaija ja joitain kymmeniä tai satoja muita lintuja.... eli todennäköisyys on siis melkoinen...Taitaa lottovoitto olla aika paljon todennäköisempi kuin törmätä sairastuneeseen lintuun... Tai jos jotain kannattaa pelätä niin mielummin sitten vaikka linnuista huomattavan todennäköisemmin tarttuvaa salmonellaa....

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat