Miten pitkään vauva juo pullosta maitoa?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015


Siis riippuu varmaan vauvasta, mutta kommentteja, kokemuksia?? Ja kun kiinteitä aloitetaan kokeilemaan, niin minkä verran maitoa lisäksi? Ja oletteko antaneet pullosta?

Kommentit (2)

Vierailija

Mutta vauvahan juo tuttipullosta niin kauan kuin annetaan. Poikkeuksiakin varmasti löytyy mutta minulla on mielikuva että jossain vaiheessa pitää sitten vieroittaa. Meillä aloitettiin jo puolen vuoden iässä totuttelu nokkamukiin sekä juotiin ihan mukin reunasta.Maitoa tarvitaan n. 6-10 dl päivässä. Eli minä antaisin niin paljon maitoa kun menee alas. Ei kuitenkaan yli litraa jos kyse on korvikkeesta.Kuuntelemalla omaa vauvaa löydät kyllä sopivan määrän suhteessa kiinteitä ja maitoa. Välillä kiinteät uppoaa paremmin ja välillä huonommin. Terve vauva kyllä osaa annostella ruokansa kun on vain riittävästi sitä tarjolla.Tuttipullosta kai suositellaan luovuttavan 1v:n ikäisenä viimeistään, mutta toiset kyllä tarjoavat maidon siitä vielä 3v:llekin. Minusta tuntuu (mutu kun ei ole kokemusta) että mitä pienempänä siirtyy pois tuttipullosta sen helpompaa se on????Oliko mitään apua?kiiwi1:

Lainaus:
Siis riippuu varmaan vauvasta, mutta kommentteja, kokemuksia?? Ja kun kiinteitä aloitetaan kokeilemaan, niin minkä verran maitoa lisäksi? Ja oletteko antaneet pullosta?
Vierailija

Meillä siirryttiin juomaan nokkamukista heti kiinteiden aloituksen myötä viiden kuukauden iässä. Tosin imetin osittain vielä muutaman kuukauden tästä eteenpäin ja kahdeksan kuukauden ikäisenä siirryttiin täysin korvikkeeseen. Taikamukista juomiseen opittiin ainakin meillä helposti ja tällä hetkellä kaikista nokkamukeista juominen onnistuu. Tuttipullosta siirtyminen sujui siis todella näppärästi viiden kuukauden ikäisenä, kun yösyötöt sujuivat vielä imettämällä. Kahdeksan kuukauden iässä lopetettiin yösyönti tissittelyn myötä, mutta kyllä joitakin kertoja on sängyssä taikamukista mammaa juotu ja hyvin onnistuu :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat