Vierailija

Tässä ääninäytettä JOS LivKristine tulisi mukaan Nightwishiin. MItä pidätte?http://www.leaveseyes.com/userdaten/leelegy.wmv

Sivut

Kommentit (29)

itselleen yhteistyökumppania ettekä te? Kirjeestä olin lukevinani juuri sen että tulevankin solistin tulee olla NW-henkinen eikä se taatusti tarkoita vaan ulkonäköasioita, vaan syvempiä merkityksiä kuin tukka tai habitus tai äänen rekisterit.

Yrittäkää nyt tajuta, että yhtye on kokonaisuus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ääni on yhä kunnossa, mutta tässä näemme mitä tarkoittaa, jos bändissä on huonohko säveltäjä. Itse biisihän on tosi laimea esim. Tuomaksen tekeleisiin verrattuna.TÄSSÄ LOISTAVA KORVAAJA TARJALLE!!!!

Ja sitä paitsi, jos Nightwishin " juju" on kerran tuossa oopperalaulussa, niin eihän tämä " tusinablondi" sovi siihen silloin ollenkaan! Eihän tuo nut ollu mitään klassista laulua, ainakaan tuossa näytteessä!Ja mitä tulee tuohon, kun joku mainitsi, ettei tarvis laulaa muka vanhempaa tuotantoa ollenkaan sen jälkeen, jos tämä blondi astuu kuvioon... Onhan niiden pakko laulaa vanhempiakin lauluja keikoilla. Eihän ne tästä eteenpäin voi mennä vaan " tuliterillä" ja pelkästään Liville sävelletyillä biiseillä. Sehän olis mahdotonta! Kyllä fanit tulee vaatimaan myös niitä vanhempiakin biisejä ja kukas ne sit esittäis???Ei hyvä! Kyllä sen tulevan laulajankin on oltava myös klassiselta puolelta tai muuten NW:n taru on lopussa...

Liian heikko tusinaääni. Jotakin tuon ja Tarjan väliltä tarttis saada. En ole ikinä tykännyt Tarjasta, se on jotenkin liiiiiiian ooppera.

Nightwish Livin kera tipahtaisi ihan tavisheavy-sarjaan, eikä erottuisi enää omaperäisellä " oopperalaulu" -tyylillään. Eli " se" juttu olisi mennyttä.Niin, hyvinhän tyttö lauloi, mutta ei kyllä tässä biisissä erottunut muista heavylaulaja-naisista.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat