Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

miettikääpä tarkkaan ennen kuin teette lapsen " salaa"

Vierailija

yks tuttu eroo kun akka oli tehnyt toisen lapsen salaa vaikka tiesi ettei mies sitä halua. mies suhtautuu koko lapseen kielteisesti vaikka lapsi on nyt jo syntynyt. ei ole kiva huomata kuinka omavaltaisia naiset toisinaan on... minä haluan, minä päätän, minä teen...no, eroon tuo tilanne näyttää päättyvän.ja tietty kaikki on vielä miehen vika kun toinen lapsi on vielä niin pieni että kyllä miehen täytyy olla vastuuntunnoton paska kun ei jää vaimonsa rinnalle... eipä kukaan tässäkään yhtälössä tunnu miettivän asiaa miehen puolelta.

Sivut

Kommentit (74)

Vierailija

En mä ainakaan sellaisen ihmisen kanssa asuisi sekuntiakaan, edes lapsen takia. Aika kieroutuneen kuvan lapsikin saisi elämästä perheessä jossa isi halveksii äitiä

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Näin kävi miehelleni, siis ennen kuin tapasimme. Nainen, jonka kanssa hänellä oli " vakipanosuhde" valehteli käyttävänsä pillereitä, tuli raskaaksi, lemppasi vakipanon pihalle ja salasi lapsen. Mieheni sai tietää lapsesta, kun tämä oli jo useamman vuoden ikäinen. Lapsella on toisen miehen (äidin nykyään jo entinen aviomies...) sukunimi ja piti tätä miestä isänään. Eräs katkera äidin ex-ystävär avautui asiasta kännipäissään miehelleni baarissa. Oli vaan aika järkytys, ja on vieläkin!!!Ei tällaista saa tehdä! Ei lapselle, eikä isälle!
Mutta äitini vei salaisuuden mukanaa hautaa, kuka biologinen isäni on.

Vierailija

eli siis antoi ymmärtää et kaikki on kunnossa. eli ei ollu mikään vahinko kyseessä naisen puolelta.oli mies ollu vähän ihmeissään kun oli kuullu neuvolakäynnillä " ohimennen" asiasta...T:ap

Vierailija

ja varmasti huomaa vielä rakastavansa lasta. kuitenkin esikoinen on tämän miehen elämässä kaikista tärkeintä. ehkäpä tämä nuorempi vaan muistuttaa olemassaolollaan siitä kuinka hänet ahdistettiin nurkkaan. ja vaimon petoksesta.ihmetettyttää vaan kun aika monen mielestä näin saa tehdä. ehkäisy voi tosiaan aina pettää mut et ihan oikeestikko teidän mielestä tollasessa asiassa saa kusettaa? vahinko on aina vahinko mut musta lastenteosta pitää muissa tapauksissa päättää yhdessä eikä todellakaan yksin!!!T:ap

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Samantyyppiset pakottamisen, nöyryyttämisen ja vallankäytön asenteet siinä on tekijällä.
Molemmat myös vaikuttavat uhrin ja uhrien loppuelämään. Myös lapsi on tässä naisen tekosten uhri!

Vierailija

siitä on seurannut lapsi ja 18-vuoden elatusvelvollisuus. Kyllä monissa perheissä on näitä " vahinkolapsia" eli toisin sanoen naisen tekemiä lapsia mihin miehillä ei ole ollut nokankoputtamista mutta elatusvelvollisuus kyllä on. Sääliksi käy kun miehillä ei ole mitään puolustuskeinoa kun akalla alkaa vauvakuume polttamaan.

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Ja miettikääpä miten äiti siinä leikkii lapsensa elämällä. Jokaisella lapselle on oikeus molempiin vanhempiin! Tässä nainen ottaa sen tietoisen riskin, että isä jättää sekä lapsen että äidin.

Vierailija

alkaa sitä lapsen etua ajattelemaan. Eihän tuo lähtötilanne ole mitenkään lapsen vika, miksi se hänelle pitäisi kostaa? Täysin viattomalle, pienelle, avuttomalle?

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat