Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Sivut

Kommentit (40)

" Ei huvita mennä töihin, kun sosiaalitoimistossa oltiin ilkeitä" . No, ensinnäkin työnvälityksen hoitaa työnvälitystoimisto eikä sossu, joten ehkä siellä on ihan mukaviakin ihmisiä. Se, että käyt siellä ilmoittautumassa ei liene ylivoimaista?Siksi toisekseen, ei ketään itse niska limassa duunia painavaa todellakaan kiinnosta maksaa sitä, että toiset loisivat kotona kun ei huvita mennä töihin.

" En ymmärrä miksi siellä valittavat kun en tee mitään kun ovat sen itse haukkumisellaan aiheuttaneet"

apSiis jos sinulle on sossussa sanottu pahasti, heittäydyt täysin avuttomaksi ja sitten vielä ihmettelet, miksi sinuun suhtaudutaan nuivasti???Kuule, tässä maailmassa joka ikinen saa joskus kritiikkiä osakseen. Joskus aiheesta ja joskus ilman. Siitä huolimatta jokaisella on omat velvollisuutensa suoritettavanaan. Harvalla aikuisella on varaa leikkiä prinsessaa tyyliin " no mä en sit tee mitään kun mua on loukattu" .Ajattelitko elää toimeentulotuella koko ikäsi, vai pitäisikö jossain vaiheessa kuitenkin ottaa ihan itse vastuu omasta elämästään ja hakea töitä?Mietipäs niitä, jotka tekevät raskasta ja alipalkattua työtä (esim. sairaanhoitajat) ja vertaa omaan tilanteeseesi. Kasva aikuiseksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

En ymmärrä miksi siellä valittavat kun en tee mitään kun ovat sen itse haukkumisellaan aiheuttaneet

apSiis täh ? Onkohan sulla ihan kaikki kotona ? Taidan olla teini, ainakin juttujen perusteella tai sitten tyhmä.Miten sossu voi aiheuttaa haukkumisellaan sulle sellaiset traumat, ettet viitsi/pysty hakemaan duunia ? Kyllä sulle tulee rankka elämä, jos jokaisesta haukusta tollaset traumat saat. Hatun nosto sossun tädeille, oikein sanoivat lusmulle. Ja jos se sanominen sulle tollaset oireet aiheuttavat, mene hyvä ihminen hakemaan apua.

Tarjotusta työstä josta kieltäytyy loppuu kyllä avustuskin jos syyt eivät ole hyvät kieltäytymiseen. Ehdotus on myös että on pakko hakea avoimia työpaikkoja joihin on pätevyys ja ilmoitettava siitä kahden viikon välein kirjallisesti työvoimatoimistoon. Jos et ole hakenut aktiivisesti töitä loppuu avustus. Kieltäytyä työstä vaatii todellakin pätevät perusteet ei riitä että sossusa sanottiin possuksi. Ei sitä kotona vaan istuta ja ruksata lomakkeita tulevaisuudessa. Otteet kovenevat...

Niin ja tämä ap on muuten provo.

Kuule, luuletko, ettei monia muitakin kiinnostaisi mielummin vetää lonkkaa himassa kuin painaa duunia? Kyllä suurin osa taitaa niitä töitä tehdä ihan toimeentulon vuoksi eikä pelkästään työn ilosta!

Piti sanomani, että jos sossun virkailijan käytös on ollut niin epäasiallista kuin annat ymmärtää, voit tietysti tehdä hänestä valituksen tai pyytää päästä toiselle virkailijalle. Työnhakuunhan sossu ei vaikuta millään tavalla.Mutta huono palvelu sossusta ei kuitenkaan ole mikään syy heittäytyä täysin avuttomaksi.

Rahaa pitäisi tulla ovista ja ikkunoista tekemättä mitään. Onneksi tuollaisia lusmuja ei paapota. Duuniin siitä. Mä en ainakaan viitsi maksaa tuollaisen elämistä.

sanoiko sossun täti pahasti. Pyydä äidiltä ja isältä rahaa jos sossuntädit oli ilkeitä. Mutta älä nyt itse ihmeessä ota vastuuta elämästäsi.By the way, töitä voi myös hakea itse. Ilman sossua/työvoimatoimistoa.

lusmu, se on laki se. Kyllä sinne työkkäriin voi huoletta ilmoittautua ei sieltä mitään töitä saa. Täyttelet vaan työtön,työtön lappua vuosikaudet jos muuhun ei ole.

Vierailija:

Lainaus:


vai kuuletko itse mielelläsi itsestäsi vielä valheita?
Ei kuule aina kaikki mene kuin vettä vaan, ilman vastoinkäymisiä! Luuletko, että sossun puheet kaunistuvat, kun heittäydyt lapselliseksi? Ota nyt piru vie ittees niskasta kiinni ja käyttäydy kuin aikuinen! Miten ihmeessä kuvittelet selviäväsi kovassa maailmassa jos rupeat ruikuttamaan aina, jos joku asia ei menekään niinkuin haluaisit?

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat