aivokalvontulehduksen sairastaneet!

Vierailija

kertokaapa, miten ilmeni...

Itselläni nyt kolmatta päivää päänsärkyä, eilen illalla meinasi jo järki lähteä, nyt taas särky ei niin kovaa, mutta muistuttaa olemassaolostaan. Tämä ei ole migreeniä, sillä sekin on tuttu.

Tämä alkoi toissapvänä takaraivolta, niin ettei voinut aivastaa tai yskiä, koska tuntui päässä nuo niin ikävästi.

Kuumetta ei ole, eikä muutenkaan mitään flunssaan viittaavia oireita.

Vain tämä päänsärky.

Kommentit (4)

Vierailija

mulla vaan yleisesti sekava olo päässä, kuumottaa päätä ja eilen se oli keskittynyt tuo kipu keskelle päätä, oikeaan lohkoon.

Huomenna kyllä menen lääkäriin, jos ei tämä hellitä, hulluksihan tässä muuten tulee.AP

Vierailija

kova kuume, heikko olo, mitään ei pystynyt syömään ja oksentelin vähän väliä. Niska kipeä niin että päätä oli vaikea kääntää. Ja tietysti kova pääkipu. Kun viimein hakeuduin hoitoon niin sieltä lähdettiin ambulanssilla eteenpäin.Varsinainen tulehdus kesti reilun viikon, jonka aikana se levisi myös selkäytimeen. Viruksen aiheuttama, tipalla sain jotain viruslääkettä suoneen, lisäksi kortisonia ja ties mitä. Molempiin käsiin tuli neljä tippaletkua.Sairaalassa vierähti 5 viikkoa mutta pääsin suht vähällä. Henki säilyi eikä juuri mitään oireita jäänyt. Joku minua ennen ollut oli joutunut hengityskoneeseen saakka ja oli 6 kk sairaalassa. Toipui kai ennalleen.Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat