ecco goretex kokemuksia?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Ostin lapsille eilen eccon goretexit ja maksoin niistä itseni kipeäksi- 75e/ pari. Meillä kun on vain yksi kenkäkauppa lähellä enkä jaksanut kaupunkiin asti (40km) lähteä tekemään hintavertailua niin tuli nuo ostettua kun ei ollut kauheasti muutakaan merkkiä.Onko kellään kokemuksia? Onko hyvät lämpimät kengät?

Kommentit (2)

Vierailija

meillä oli neidillä viime talvena, silloin 1-2v. oli kyllä tosi hyvät. ja viime talven perusteella ostin sitten täksikin vuodeksi.yhtenä pakkaspäivänä neidillä oli varpaat jäässä, mutta taisi olla omaa tyhmyyttä. oli liian paksusti sukkia ja varpaat oli siksi kylmät. en jotenkin ollut ajatellut että jalka oli kasvanut niin paljon syksystä. ensimmäisen lapsen kanssa tulee näitä opettelu virheitä.. muuten ei koskaan palelleet. ja ainakin meillä tytön jalkaan istuivat paremmin kuin viikingin kengät, asettuivat tukemaan nilkkaa paremmin.varovaisuutta muuten kannattaa käyttää aivan jäällä kävellessä, pohja on ehken liukkaampi kuin joissain toisissa kengissä.kosteutta pitivät hyvin, loskalammikot tuli keväällä testattua. ja koko talven pidon jälkeen kengät olivat aivan hyväkuntoiset.

Vierailija

Tänään testattiin käytettyinä ostetut Eccon goret ja hyvin pitivät jalat kuivina, vaikka poju löysi tiensä vesilätäkköön.

Suihkutin pintaan tekstiilikyllästettä varmuuden vuoksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat