Gallup: Millä viikolla kuuluivat sikiön sydänäänet?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Itse kävin tänään neuvolalääkärillä (rv10+4) eikä vielä kuulunut. Tosin lääkäri sanoin ettei kannata huolestua, viikkoja kuitenkin vielä alle 12 ja kun on vielä ylipainoa (ts. rasvaa edessä). Siskolla kuului vasta rv 16.

Mites muilla?

Kommentit (4)

Vierailija

Ekasta lapsesta sydänäänet kuului rv.11+6Nyt tästä toisesta näin alkuraskauden ultrassa sydämensykkeen viikolla 8+5 ja doplerilla kuunneltiin viikolla 12+4.Meillä ei neuvolassa yritetä kuunnelle ennen 11 viikkoa ettei vaan tulisi turhia pettymyksiä!-sitruuna ja möhköfantti 23+6-

Vierailija

Mulla on kuulunut jokaisen neljän aikana rv 13-16. Tosin kokeiltu on yleensä rv 10 tienoilla, mutta terkkari sanoi että ne ei kuulu vielä silloin jos istukka on etuseinämässä.

Vierailija

Ekasta lapsesta ei kuulunut ekalla neuvolakäynnillä ( oli 10+ joitain), vasta toisella kerralla kuului. Nyt tokassa raskaudessa kuului 10+5, pitkän etsinnän jälkeen.

Vierailija

Molemmilla kerroilla lääkäri sanoi ettei välttämättä kuulu. Eka kerralla istukka oli edessä ja nyt takana. Esikoisen kanssa etsittiin jonkin aikaa ja nyt kuului heti.-Santtu, tyttö 1v ja Valttu 22+0

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat