Hei Kahlua! (muut Cambridgessa asuvat)

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Kiitos vastauksestasi koulun lukukausi kysymyksistä kysyessäni. Onko itselläsi muuten kouluikäisiä lapsia ja miten he ovat viihtyneet brittiläisessä koulussa/päiväkodissa? Onko kasvatus mielestäsi ankarampaa kuin Suomessa? Onko Cambridge kallis kaupunki ja millaista väestöä siellä asuu noin keskimäärin? Mielenkiinnolla odotan mahdollista lähtöämme sinne huhtikuussa tai vähän aikaisemmin. Olisi kiva lähetellä sähköpostia, mutta nimeni kyllä paljastuu, jos kirjoitan sen tänne.

Kommentit (1)

Vierailija


tervehdys!

meillä on 6-vuotias poika joka käy ala-astetta, on viihtynyt tosi kivasti, alussa tietenkin oli hieman hankalaa kun ei ollut kielitaitoa. oppi kyllä enkun n. puolessa vuodessa ja nyt puhuu oikein sujuvasti, ollaan oltu siis helmikuusta täällä. kasvatuksen ankaruudesta noin yleisesti en oikein osaa sanoa. viimevuotinen ope taisi olla pikkasen ankara, kuulemma suuttui aina silloin tällöin jos lapset ei ihan ollu niinkuin piti, tämänvuotinen on kuulemma oikein kiva kun " ei suutu" . että varmaan vähän opettajakohtaistakin..

Cambridgen hyviä puolia voisin luetella ainakin:

- ilman autoakin pärjää, pyörällä pääsee joka paikkaan

- kansainvälinen meininki (porukkaa vähän joka puolelta maapalloa)

- tietysti vanhoja kauniita yliopistorakennuksia

- pikkukaupunki mutta suhteessa paljon kauppoja yms turistien ansiosta, hyvätasoinen julkinen sairaala

- englantilaiset on ollu todella ystävällistä porukkaamiinuksena asuntojen hinnat ja sääkin voisi olla parempi..mulla on vähän sama ongelma tuon meiliosoitteen kanssa.. :)

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat