Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Cuplaton tai Disflatyl?

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Mitkä näistä tipoista ovat parempia? Olemme käyttänyt Cuplaton tippoja pienokaisen ilmavaivohin nyt mutta luin täältä että monet antaa Disflatyl tippoja. Onko ne parempia teidän mielestä?

Kommentit (4)

Vierailija

Disflatylin annostelu on ainakin helpompaa. Sitä annetaan 2-3 kertaa päivässä kun taas Cuplatonia pitää antaa jokaisella syötöllä. Disflatyl on kuulemma hivenen tehokkaampaa ilmavaivoihin, mutta tuntuu olevan aika vauva kohtaista kumpi auttaa vai auttaako kumpikaan.

Vierailija

Meillä annoin tytölle ensin pari kuukautta Cuplatonia, mutta se on aika työlästä antaa joka syönnin yhteydessä. Sitten siirryin pakosta Disflatyliin, kun Cuplaton oli apteekista loppu, enkä ole vaihtanut takaisin. Vieläkin tipat on käytössä ja annan niitä 2krt/vrk eli aamulla ja illalla 10-12 tippaa kerralla. Ne on mielestäni helpompi antaa kun saa antaa isomman määrän, tuntuu menevän kunnolla suuhun.. En ole uskaltanut lopettaa, koska tyttö on niin tyytyväinen ja iltakitinää ei ole ollut kahteen puoleentoista kuukauteen. Ikääkin on jo 4kk, että toki sekin jo vaikuttaa, vaikka täysimetyksellä mennään..Tämä on mun mielipide -Peppiina ja juhannusneiti

Uusimmat

Suosituimmat