Vauvalle kotisivut

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

Onko muita sivuja kuin liberovaipat, missä pystyisi tekemään kotisivut vauvalle? Liberovaipat muuten hyvät sivut, mutta kuvia en saa mahtumaan, kun liian suuria tiedostoja...tai jotain sinne päin! = )

Kommentit (2)

Vierailija

Heipsis!!Eli ainaskin www.helistin.fi, siellä voi tehdä vauvakirjan......ihan kiva :) Mutta jos sulla on aikaa niin kannattaa tehdä sellanen Blogi, tosi hyvä on msn:än (http://www4.imagine-msn.com/Spaces/Default.aspx?locale=fi-fi)

siellä sun tarvii vaan rekisteröityä ja alottaa :) Siihen tarvii pikkasen tutustua jos ei oo aikasemmin sellasia tehny mutta painamalla siitä ohje kohdasta ja vaikka kirjottamalla hakusanan niin sieltä tulee tosi hyvät ohjeet (ite tein vauvalle sellasen ja olen TÄYSIN ummikko niiden kanssa ja silti se onnistu tosi kivasti). Siellä saat valita sivustolle värit ja muut ja sinne siis on kiva kirjottaa esim päiväkirjaa :) Käy kattomassa niitä meidän ötin sivuja ni tiedät ainaskin miltä voivat näyttää (jokainenhan tekee mieleisensä) http://spaces.msn.com/members/ottimorr

Ja jos haluut jotai kysyä ni voin kyllä mielellääni auttaa (musta on ainakin niin ihanaa kun on tollaset helpot sivut joita on helppo päivittää).

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat