Voiko itsekkäämpi enään ihminen olla??????????

Seuraa 
Liittynyt17.9.2015

En todellakaan ymmärrä ajatusmaailmaasi. Miksi ihmeessä yhteiskunnan pitää sitten elättää ihmisten tekemät lapset, miksi elatusvastuu ei ole ihan niillä lapsia tehneillä vanhemmilla? Että niille jolla jo paljon on pitäisi enemmän vielä antaa ja ottaa se ehkä ainut toivo pois ihmisiltä jotka eivät sitä hartaasi haluaamaansa lasta edes saa. Itselläni on kaksi lasta, kolmas tulossa ja lähipiirissäni on vuosia lapsettomuudesta kärsinyt pariskunta, enkä ikinä voisi ajatella että saisinpa minä lapsilleni nekin rahat jotka heidän hoitoihinsa käytetään. Voisin mielihyvin vaikka luopua osasta lapsilisästä jos se auttaisi lapsettomuudesta kärsiviä ihmisiä ja soisin vanhemmuuden onnen myös heille.

Kommentit (15)

Vierailija

Osa saa kaiken maksettua ja osalta jää paljon maksamatta. Ja ehkä joku todella harva onnistuu maksamaan reilusti korkojakin. Yrittäkää edes ymmärtää! Tämä lapsiperheitten aiheuttamat kulut lapsettomille -asia kun ei liity mitenkään yhteiskunnan maksamiin lapsettomuushoitoihin!

Vierailija

Tässä yhteiskunnassa nyt vain tuetaan TULEVAISUUTTA. Tietysti jos se ei sovi niin voi muuttaa esim. kehitysmaahan tai vaikka toiselle planeetalle! Yhtieskunnan taas ei mielestäni tule tukea jokaisen barbileikkejä ja sitä, että tahtoo tahtoo tahtoo lapsosen. Ne hedelmöittyy jotka voivat, jotka ei voi, niin hakee lapsnsa adoptiosta tai elävät elämänsä ilman! Ja vedäitse epäkuntoinen vittu päähäsi!

Vierailija

Ja oltu sitä mieltä, ettei heidän hoitojaan tarvitse maksaa. Moni meistä varmaan täällä onkin sitä mieltä (minäkin osittain), mutta meillä on kyky edes yrittää pysyä siinä aiheessa, mistä on alun perin alettu keskustella. Toisilta se valitettavasti näyttää puuttuvan. :(

Vierailija

Joillain on joku sadistinen tarve päästä näyttämään kaapin paikka lapsettomille..Adoptointi tulee paljon kalliimmaksi kuin lapsettomuushoidot ( joten ihan turha siihen taloudellisuteen vedota). Jos itse onnistuu saamaan lapsia tai saa terveen lapsen, niin onko se kauhean vaikea tajuta että joku ei saa ja tarvitsee siihen apua." Luonnollisuus" -teesin mukaan tässä yht. kunnassa suurin osa vaivoista jäisi hoitamattatai ne todella saisi maksaa omasta pussista. Tuon logiikan mukaan on todellakin väärin,että lapsettomien pitäisi maksaa korkeita veroja. Lapsiperheille monta kertaa korkeampi verotus, jotta saadaan heidän MONINAISET kulut korvattua. Turha sitä on lapsettomia pareja rasittaa AV-mammojen moniongelmaisten lapsien kustannuksilla. Käyttäkää nyt järkeänne. Mutta ilmeisesti sitä ei monella todellakaan ole.

Vierailija

Vaan jokainen ihminen saa lapsuudessaan ja nuoruudessaan palveluita " lainarahalla" , jonka maksaa myöhemmin itse veroillaan pois. Jokainen maksaa siis ainoastaan itse tekemäänsä velkaa takaisin, eli ei elätä muitten lapsia!

Vierailija

Alkaa vaan ottaa päähän kaltaisesi " neropatit" , joilla on mahtavia ideoita kansatalouden parantamiseksi. Ainahan täällä löytyy näitä pyhimyksiä, joilla on varaa sanoa, että hoitoja ei tarvitse tukeaEtkö jo tajua, että miten pieni raha se kansantaloudellisesti on. Hoitoja kukaan ei hae turhaan. Mites sitten läskistä johtuvat sairaudet? Niille ihminen sentään voi tehdä jotain, mutta kun eivät viitsi. Miski pitäisi tukea läskikasojen polvileikkauksia yms? Miksi kukaan ei ole mollaamassa niitä ihmisiä, jotka ehdoin tahdoin hankkivat itselleen sairauksia ja TURHAAN maksattavat ne yht. kunnalla.Mielestäni kaikki ansaitsevat hoitoa ( siis juopot, lihavat tupakoijat) jne, mutta tämä oli vaan esimerkki ja se kertoo ihmisen halusta kokea itsensä jollain tasolla onnistuneeksi. Koet varmasti nautintoa sen takia, että itse et tarvitse hoitoja ja voit sitten sen takia kieltää ne muiltakin " ihan turhina" .

Vierailija

Eiköhän valtion motiivi ole tukea lapsiperheitä juuri sen takia, että lapset ovat tulevaisuuden toivomme!!Hoitoja sen sijaan en ymmärrä miksi niitä tuetaan. Adoptiota mielestäni tulisi tukea enemmän, menisi tämänkin takapajusen ja sisäsiittoisen kansan geenit hieman sekasin!Ihmisen itsekkyydellä ei nykyään ole mitän rajaa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat