Miten teet hyvän kinkkukiusauksen? Omastani tulee vetelää, rasvaista ja mautonta :P

Vierailija

Kommentit (13)

Vierailija

Hyvää tulee, kun itse suikaloi perunat, laittaa kuullotettua sipulia joukkoon sekä palvikinkkua. Sitten puol litraa maitoa, pari kananmunaa, ja semmoset 150g emmentalraastetta.

Vierailija

1 kg perunasipulisekoitusta

300-400g kinkkua

Creme bonjour cuisine sipuli

2 dl ruokakermaa

mustapippuria



puolet perunasipulisekoituksesta vuuan pohjalle

väliin silputtu kinkku

päälle mustapippuria

loput perunasipulisekoituksesta

sekoitan creme bonjourin ja ruokakerman ja kaadan päälle

uuniin 200 astetta ja tunti



Helppoa ja hyvää. Kaikki on tykänneet!

Vierailija

Vierailija:

Lainaus:


Hyvää tulee, kun itse suikaloi perunat, laittaa kuullotettua sipulia joukkoon sekä palvikinkkua. Sitten puol litraa maitoa, pari kananmunaa, ja semmoset 150g emmentalraastetta.




Vierailija

valmiista perunasuikale-pussista (kesäpöytä)- kinkkusuikaleita ja 2 dl kermaa ( tai vastaavaa) mausteeksi vain suolaa ja pippurisekoitusta. Hyvin on lapsillekin kelvannut. Ja muista pitää uunissa tarpeeksi kauan (n. 1h) että ei jää liian kosteaksi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat