Vierailija

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hyvää tulee, kun itse suikaloi perunat, laittaa kuullotettua sipulia joukkoon sekä palvikinkkua. Sitten puol litraa maitoa, pari kananmunaa, ja semmoset 150g emmentalraastetta.

1 kg perunasipulisekoitusta

300-400g kinkkua

Creme bonjour cuisine sipuli

2 dl ruokakermaa

mustapippuria



puolet perunasipulisekoituksesta vuuan pohjalle

väliin silputtu kinkku

päälle mustapippuria

loput perunasipulisekoituksesta

sekoitan creme bonjourin ja ruokakerman ja kaadan päälle

uuniin 200 astetta ja tunti



Helppoa ja hyvää. Kaikki on tykänneet!

Vierailija:

Lainaus:


Hyvää tulee, kun itse suikaloi perunat, laittaa kuullotettua sipulia joukkoon sekä palvikinkkua. Sitten puol litraa maitoa, pari kananmunaa, ja semmoset 150g emmentalraastetta.




valmiista perunasuikale-pussista (kesäpöytä)- kinkkusuikaleita ja 2 dl kermaa ( tai vastaavaa) mausteeksi vain suolaa ja pippurisekoitusta. Hyvin on lapsillekin kelvannut. Ja muista pitää uunissa tarpeeksi kauan (n. 1h) että ei jää liian kosteaksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat