Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kelalle töihin??!

Vierailija

Yksikön päällikkö haku



"Yksikön päällikkö vastaa oman yksikkönsä toiminnasta, tuloksesta ja johtamisesta. Yksikön päällikkö on johtoryhmän jäsen ja hänellä on oma vastuualueensa yhteyskeskuksen tukiprosesseissa.



Arvostamme hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta asiakaspalvelun johtamisesta. Tarjoamme hyvät työvälineet ja tehtävän edellyttämän perehdytyksen."



Tarvitseeko tietää kaikki kelan asiat vai opetetaanko ne? Voiko tuonne hakea "pystymetsästä"? Olisi mielenkiintoinen homma varmasti... Kertokaa, jotka tietää paremmin/ ovat töissä kelalla.

Kommentit (4)

Vierailija

Jos et ole kuluttanut korkeakoulun penkkiä, niin miten täyttäisit vaatimuksen "edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa"? Merkonomin papereillako ajattelit hakea? Kuvittelin, että olet muodollisesti pätevä, mutta et ole KELAssa ollut, silloin olisi voinut kuvitellakin, että hakisit.

Vierailija

'Yksikön päällikkö vastaa oman yksikkönsä toiminnasta, tuloksesta ja johtamisesta. Arvostamme hyviä organisointi- ja vuorovaikutustaitoja. Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa sekä kokemusta asiakaspalvelun johtamisesta'



Yksikön johtaja on yleensä 'iso' johtaja, varsinkin jos on johtoryhmän jäsen, hänellä voi olla helposti 50-500 alaista, siinä on helposti muutama apulaisjohtaja ja useampi ryhmänvetäjä. Siinä oikeasti tarvitaan kokemusta vastaavista tehtävistä. Ei pakolla Kelasta, mutta jostain isommasta organisaatiosta kumminkin.

Uusimmat

Suosituimmat