Seuraa 

Eli nyt tyttömme on vuoden ja kuukauden vanha. Ensi vuonna talvisaikaan siis reilu 2-vuotias. Ajattelin ostaa alennusmyynnistä toppapuvun hänelle ensi talveksi. Tyttö on tähän asti kasvanut nollakäyrää myöten, 1-vuotisneuvolassa hän oli 74cm pitkä ja sopusuhtainen kooltaan muutenkin.Antakaa hyviä vinkkejä kokeneemmat, mikä koko saattaisi olla tuolloin ensi talvena sopiva =)

Kommentit (4)

...jolloin oli 80cm haalari. Täksi talveksi hankin 92cm reimatecin, ei ole liian iso mutta kasvuvaraa sen verran että pärjännee koko talven sillä. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä joulukuussa syntyneellä tytöllä oli 2-vuotistalvena Reimatecin baby-malli 92 senttisenä hyvä. Pikkuveli käytti samaa haalaria kun ikää oli talvella 1,5-2v, haalari oli hieman iso aluksi mutta keväällä ihan sopiva. Seuraava syksynä (ikää 2,5v) haalari oli jo aika nafti. Jonathanin haalarit ovat aika samaa kokoa tai hitusen pienempiä.Ticket to Heavenin haalarit ovat vielä reilumpia kuin Reimatecit, siitä 92cm baggie-mallinen haalari menee juuri ja juuri nyt 3,5-v pojalle (oli siis sopivan kokoinen viime talven). Eli ticketistä koko 86cm olisi sopiva reilut 2-vuotiaalle.Nuo molemmathan olivat siis vyötärökuminauhattomia malleja, vyötärökuminauhallisista malleista voi ostaa hieman reilumman koon kuin ns. babymalleista.

Meillä pienikokoinen tyttö. Viime talvena noin 2,5 vuotiaana oli noin 86-88cm. Ja viimevuotiset haalarit Brio 90, Tutta 92 Rasavill 91 mahtuu vieläkin. Kesällä 3v neuvolassa pituutta tasan 90cm. 74cm hän on ollut vuoden ja kahden kuun iässä. Olikos se teilläkin niin ?Paikallinen lastenvaateliike, joka myy useampia malleja haalareita neuvoo, että jos tänä talvena käytössä 86,osta seuraavaksi talveksi 98, eli hyppää yksi koko välistä. Tämä on toiminut pojallamme,jolle ostan haalarit aina keväällä alesta. Tyttömme kasvaa hitaammin ja täksi talveksi olen ostanut hänelle viime kevään alesta 98 kokoisen haalarin ja raiskin 100senttisen takki+housut asun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat